/i/Hayvanlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +11
    bizde de var lan 5-10 tane geçen bi tanesine araba çarptı hatta. bacısını gibtiğimin evladı mahalle arasında hızlı gidiyor bir gün yakalasam birini anasını gibicem kedi olduğu yerde ölmüş. elden bir şey gelmiyor kalanlara bakacağız.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kediye çarpıp kaçan yarın öbür gün insana çarpar kaçar !
      Sorumluluğu olmayan yada kendini sorumlu hissetmeyen şerefsizler .
      Adı üstünde "kaza", beş dakka ayır sahibini bul ve ne yapabileceğini sor. Tabi, çarpan sen isen ödeyecek olan da sensin.
      ···
      1. 1.
        +1
        ya panpa ne sorması türkiyede hayvana değer veren mi var? çarptığının farkına bile varmamış komşular görmüş kim diye sordurtturdum tanımıyorlar amk. yemin ederim bilseydim kim olduğunu durdurup indirecektim gördüğüm zaman. kedi de biraz mazlumdu amk saf bir kediydi dikkatli bir kedi değildi.
        ···
      2. 2.
        +1
        Bizim evin kedisinede araç çarptı(Ben görmedim).
        Kucağımda fare olan eve gidip "hadi kızım" dediğim an 2 dakka içerisinde fareyi öldürüp kucağıma geri atlardı. Her gün okula giderken sabahları beni belirli bir mesafeye kadar yanımda gelirdi. Akşamları ise aynı noktada ve tam zamanlama ile yere yatar eve kadar kucağımda zütürürdüm(ortaokul ve lise). Düşünüyorumda annem babam bana böyle bir şeyi hiçbir zaman yapmadı. Canım sıkkınken yanıma uğramaz, neşeli iken hep kucağımdaydı. Anlıyacağınız kedi farkıma varmıştı(zaten hayvanlar harici kimse farkıma varmaz).
        Hiç kimse sahip olmadıkları şeyler konusunda atıp tutmasın.
        ···
   tümünü göster