/i/Tespit

  1. 26.
    +3
    Mankurt oldun desene. ..
    Tek arkadaşın gibdiğim cigara,ve demlik demlik çayın olur. Pespayelik bütün vücuda siner.Ha köprü altında yatan godoş şarapçılar ha sen amk. Oturmaktan,oturduğun kanepeye zütünün geldiği kısım yuva gibi olup delidir.
    Millete bir hunisi ekgib pskolojik deli gibi sırıtırsın.
    Her gelen sana acır;kendilerinin bile o an düşündüğü akla hayale gelmedik iş planları anlatırlar. Tabii sen bunnarı zütünle dinlersin. Aklın fikrin, artık başlangıçtaki mantıklı halini, hırpalana hırpalana yitirmiş malca bir eylem planın vardır.Sen ona odaklanmışsındır.
    Edit: Başlangıçta bir kafe made açma fikrin vardır,sen artık züğurtlükte son kerteye geldiğin için varını yoğunu iddaya yatıriyorsundur. Buradan paraya konacagini dusunuyorsun dur. Ağzından ekgib etmediğini sarma kaçak tütün sigarasini ağzını yamulta yamulta iciyorsundur.Ama yüzünde de hep pis mutlu bir gülümseme. ..
    Sana iş planları atreksiyonları yapanların anlatımları sırasında, hep bir an durup devam etmelerinin sebebi içlerinden"Kodumun biini şuna bak, niye sırıtıyor len! demelerindendir. Lakin bu sırıtışı, kendilerini onayladıgini zanneden talihsizler, aşka gelerek sana ballandıra ballandıra akıl vermelerine sebep oluyor.
    Edit in Editi:Bele ahvalin içine soğem. .
    ···
   tümünü göster