/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -2
    Neyin ırkından bahsediyorsun koçum? Ya çok cahilsin, ya da gerçekleri görmek istemiyorsun. Irk diye bir şey yok kardeşim unutacaksın onu. Artık kültür milliyetçiliği mümkün. insan milliyetçiliği değil. Kendini Oğuz Ata zamanında unuttun herhalde.
    ···
    1. 1.
      0
      Kültür milliyetçiliği nedir ulan mantar mıyız biz ? Biyoteknoloji ve genetik mühendisliğinin içinde olan birisine ırk dersi vermeye çalışma bence.
      ···
    2. 2.
      0
      Sen biyoteknoloji ve genetik işiyle uğraşıyorsun ve bana ırk Birliği hala mümkün diyorsun ha? Şaka mı yapıyorsun kardeşim? insanlık tarihi 200.000 yıla uzanıyor sen neyi saçmalıyorsun? Kavimler göçü vs. gibi bir ton olay oldu ve ırk diye bir şey yok artık! Biz diyoruz ki Türk ırkı kalmasa da kültürü var. Sen yeni doğan bi çocuğu nasıl yetiştirirsen çocuk o milletin çocuğu olur. Ne yani Atsızın düşünceleri başa gelince herkesi kafatası ölçüp sınıflandırma mı yapacaksın? Düpedüz saçmalıktan ibaret!
      ···
    3. 3.
      +1
      bilimsel olarak insan ırkları yoktur bir ulusun içindeki bireyler genelde aynı soydan geldiği için bir birine genetik olarak yakındır ve benzerler ama tüm ırklar karışmıştır ve hiç bir insan safkan değildir zaten safkanlıktan bahsetmemizde imkansızdır çünkü ırk olsaydı diğer ırktan çocuğu olmamalıydır gibi neyse milliyetçilik kültüreldir dil, kültür,vatan birliği gibi etkenler ve soy birliğide var tabi bunlardır milliyetçilik dediğimiz şey ırkçılık bilimsel olarak imkansız
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster