/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +163 -15
    Evet beyler bu kadınlardan her zaman şikayetçi olmuşumdur.(muallak değilim). Sözlükteki übersonikler kadar olmasa da idare eder.

    "Neden şikayetçisin amk amlı işte" derseniz hep öterler yok eşitlik yok erkek kadın eşitliğini savunuyoruz falan hiç sevmem amk neden mi buyrun dinleyin.

    Her zaman yaptığım gibi çıktım çarşıya geziyorum tek başıma, karşıdan bi baktım




    Aynı bu şekil bir tişörtle renkleri farklı sadece bütün yolu kaplamış 3 avrat geliyor






    amk ben 1 kişiyim ve erkek olarak yol vermem gerekir(!) dimi. Vermiyorum amk 3 kişi bütün kaldırımı kaplamışlar geliyorlar bende yeter artık diyip hiç istifimi bozmadan yürüdüm. Bunlarda kaçmadı kenara alışmışlar erkeklerin bunlara tapmasına yol vereceğimi düşünüyor züt. Sonra çarpıştık tabi diyalog aynen böyle.

    F: Feministler B: Ben

    F- "ya utanmıyor musunuz bir bayana omuz atmaya yoldan çekilseniz ölür müsünüz bütün erkekler böylesiniz işte kadın erkek eşitliği yok bu ülkede neden bu kadar öküzsünüz? "
    falan filan yardırıyor amk dondum kaldım sinirden çıldırdım ve bende hemen bir dakika dedim ve başladım yardırmaya

    B- "ulan 3 tane insansınız, benden büyük insanlarsınız bakın insan dedim beklediğiniz gibi kadın demedim, ne de olsa alışıksınız erkeklerin hep beta olmasına siz alfasınız ya hani. burda yol vermesi gereken birisi varsa o da sizsiniz fakat kadınlığınızı kullanarak bizim üzerimizden yıllarca prim yaptınız ve hala bana eşitlik yok mu diyorsun evet haklısın eşitlik yok. sizin lehinize olan bir eşitlikle alakası olmayan bir şey istiyorsunuz. Hani nerde ulan sizin kadınlığınız,eşitliğiniz şimdi sizin yüzünüze tükürsem de anlamazsınız ki siz"(aynen böyle dedim)

    F- "aa terbiyesize bak utanmıyor musun? bir kadına bunları demeye"

    B- ben bir kadına demedim 3 insan bozuntusuna dedim dediğim gibi bundan da anlamamışsınız

    sonra da hemen uzaklaştılar zaten.

    Beyler bilmiyorum artık ben mi abarttım pişman mıyım değilim çünkü yüzlerini görmeniz lazımdı, sizden de ricam benim kadar kaba değil de tepkinizi gösterin beyler, burada genelleme yapmıyorum sözlükteki amlılar(!) hemen atlamasınlar

    özet: kadınlığını kullanıp prim yapanlara gerekeni yaptım
    özet 2: amı olanın imanı olmaz
    ···
   tümünü göster