/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +3
    Nasıl desem abi, Burada 3 yılım geçti silik yediğim hesaplar, şifresini unuttuğum hesaplar. Her seferinde bırakıyorum diye gidip gelmelerim falan oldu. Ama burda topu topu 6-7 aydır burdasındındır belki o kadar bile yoktur. Sanki Buranın Allah'ı (töbe haşa)benim gibi davranıyorsun kimin umrundasın? Normalde yazmam ne haliniz varsa görün derim fakat öyle bir eleştiri yapıyorsun ki. Bundan 1 sene önce her entryden "ananı böyle gibtim-şöyle gibtim- yazıları vardı. Başlık ne olursa olsun baştan aşağı full küfürdü. Ve sen buraya gelip "bu düzene ben hakaret edeceğim" diyorsun resmen. Ne diyeyim komiksiniz cidden komiksiniz ergen tribleri, gibtir olup gidebilirsin şimdi. iyi günler.
    ···
    1. 1.
      +1
      bak güzel kardeşim. ben burada bayanlar var küfür edemezsiniz. terbiyenizi takının. efendi olun triplerine girmedim.
      dünden beri sözlüğün yapısına bir laf söylemedim. sen nerenle okuyorsun onu da anlayabilmiş değilim. yanlış düşündüğümü söyleyen arkadaşlarda oldu. yanlış anladığım yanlış gördüğüm yazılar için o isnanlardan özür de diledim. tutupta o insanlara atarlanmadım. özelden gelip yürüyenlere bile güzelce cevaplar verdim ki şidi bazıları ile gayet güzel yazışabiliyoruz. sadece özelden gelip küfür edenlere lafım. bilmem anlatabildimmi.
      saygılar.
      ···
      1. 1.
        +4
        Her önüne gelene kardeşim deme annen çok hızlıymış derler kalbin kırılır. Senin ne yazıp yazmadığın zerre kadar umurumda değil, ben sadece sözlüğü bırakıp bırakmamanla ilgili açıklama yaptım. Burada henüz sünepesin anlamıyorsun bazı şeyleri. Cinsiyetinin ne olduğu da umurumda değil. Buraya gelip ben sözlüğü bırakıyorum deyip ardından vazgeçip savaşacağım demek saçmalık değil mi? Burada öyle bi gösterim yaptın ki garip. bilmem anladınmı sen. (bkz: inci sözlük kuralları)
        ···
      2. 2.
        +1
        yersen kirşen limisin sen.
        ···
      3. 3.
        0
        Hemşerim ayağınamı yatıcan?
        ···
      4. 4.
        0
        hemşerim. ayağına yatabilirmiyim.
        ···
      5. 5.
        +1
        @bilmem anladinmi shenn ,panpa adamsın
        ···
      6. 6.
        +1
        ben bile anlamadım ya.
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster