/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    -1
    ben demiştim yol yaptı diyecek biri diye :D

    agumantin diye augmentin antibiyotikten bahsetmeye çalışmış onu da becerememiş.

    devletin temel görevi açları doyurmak değildir. sadaka verdiği için insanların şükretmesini beklemeyin. açları doyurdu ne demek amk? devletin görevi zaten vatandaşını refah içinde yaşatmak değil mi? bizde değil.

    açılan üniversitelere bak bakalım ne işe yarıyor. açılan bölümlerde yandaşlar kadro almış eski üniversitelerde 20 kişinin idare ettiği bölümü 2 kişiyle yönetiyorlar. sebebi açık ve net : para. ayrıca kaliteli eğitim diye bir şey kalmadı artık. üniversite açmak kadar akademisyen yetiştirip kaliteli eğitim vermek de önemlidir. bina yapmak medeniyet gerçi akp'ye ve akp sempazitanlarına göre.

    eğitim bütçesinden önce diyanet bütçesine bak. her ramazan aynı şeyleri söylemek için bu kadar paraya gerek var mı? ramazan ayında televizyonda din simsarlığı yapanlar ne olacak?

    israil'den özür dileyen kimdi git sen araştır bir bakalım. one minüt diye atarlanmakla olmuyor bazı şeyler. yahudi cesaret ödülünü kim almış onu da araştırıver bir.

    diplomasi demişsin ya. bir tane komşumuzla iyi ilişkimiz var mı bak bakalım hepsiyle sorun. diplomasi böyle yapılır diyorsan ya sen liselisin yada siyasetten anlamayan boş kafalı bir insansın.
    ···
   tümünü göster