/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +31 -2
    Yargılamayın. Neden mi ? Buyur anlatayım

    Geçen gün Ankarda bir işim çıktı atladım otobüse zaten 4 saat uyurum çabuk geçer dedim. Neyse otobüs kalktı Ben sözlükte takılıyorum fakir çocuklara yardım eden gönlü zengin panpalarımın başından geçenleri okuyorum .30-40 dakka sonra muavin servis yapmaya başladı benim çaprazımda da bi adamla kucağında bir çocuk oturuyordu adam gariban birine benziyordu torunu diye düşündüm. çocuk sürekli ayağa kalkıp geziyordu muavinde azarlıyordu çocuğu . Sıra bunlara gelince çocuk kola istedi kolada kalmamıştı çocuk abi yeni şişe aç dedi muavin açamam onlar sayılı felan dedi ben hemen atladım bilader sen aç belliki çocuğun canı çekmiş parasını veririz dedim neyse açtı içti felan sonra çocuğu çağırdım gel dedenin dizleri ağrımıştır biraz benim kucağımda otur sonra çocuk o benim dedem değilki dedi kim dedim babamın yardımcısı dedi.

    Ben anlamadım tabi otobüs mola verince bunların yanına gittim sordum olay nedir diye adam bunun babasının yanında çalışıyormuş bu çocuk evden kaçmış arkadaşının yanına gitmiş adam bunu almış otobüste tek kişilik yer kaldığı içinde mecburen kucağına oturtmuş.Ben pek fazla inanmadım adam gururundan böyle söylüyordur diye düşündüm çocuğa tost felan ısmarladım .
    Neyse ankarada indik beraber baktım bunlar mercedes e atlayıp gittiler bende halk otobüsünde züt züte gittim amk öyle fazla gaza gelmemek gerekiyormuş.
    ···
   tümünü göster