/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Öpüşmeye ara vermeden fulyayı kucağıma aldım. Odama doğru yöneldim. Yatağa doğru bırakıp. Üzerini çıkarmaya başladım. Küçük göğüslerini görünce daha da azmıştım. Emmeye başladım göğüslerini. Sonra pantolonunu da çıkardım. O da dayanamadı anladığım kadarıyla ki üstümdeki gömleği çıkardı. Hızlıca kemerimi çözüp attı ve pantolonumu indirdi. Gibimi ağzına almaya başladı. Amatörce gidip geliyordu. 10-15 dk sonra ağzından çıkardım. Arkasını dönmesini söyledim.

    Daha önce konuştuğumuz için bakire olduğunu biliyordum. Ben de ilk defa cinsel ilişkiye girecektim. ikimiz de çok heyecanlıydık. Amatörlük de eklenince ikimiz içinde gerçekten çok ilginç bir deneyim olmuştu.

    Dıbına yavaşca gibimi soktum. Başta yavaş git gide tempolu bir şekilde hızlanarak. Git gel git gel derken boşalacağımı anlayınca çıkardım ve yere doğru attırdım.

    Nefes nefeseydik ikimiz de. Çıplak bir şekilde yanına uzandım ben de. 10-15 dk sonra fulya tatmin olmamıştı belli ki elini gibime attı önce eliyle oynadı sonra ağzına almaya başladı. Ben yatıyor kontrolü ona bırakmıştım. Gibim yine dimdik olmuştu. 5-10 dk içinde ağzından çıkardı. Gibimi tutarak üstüne oturdu. Yavaş yavaş zıplıyordu... Hayatımda hiç bu kadar zevk almamıştım. Beyler os1den zevk alıyorsanız bunda çıldırmamak elde değil.

    Beyler normalde hikaye bu kadardı. Nasıl milli olduğumu anlatıp bitirecektim. Fakat hala okumaya devam eden 3-5 kişi varsa. Hikayeme şu tarihe kadar yaşadığım tüm olayları anlatabilirim. Fulya ile hala birlikteyiz. Arada birkaç kavgamız ayrılma durumlarımız olsa da hala beraberiz. Yakın bir zamanda da evlenmeyi düşünüyoruz.
    ···
   tümünü göster