/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    0
    Bende para istediler vermedim diyerek geçiştirdim...
    Üstümü başımı düzeltip eve gittim. Annem suratımdaki yaraları görünce hemen çığlık attı. Ne oldu evladım falan filan dedi. Ümit hocaya söylediklerimi ona da söyledim. Geçtim odama biraz bilgisayarda takıldım. Biraz fulya ile konuştum. Akşam babamla da sofrada konuştuk. Herkese ayrı ayrı hesap veriyorum dıbına koyim dedim içimden. Yemeğimi hızlıca bitirip geçtim yattım. Gerçekten baya yorulmuştum. Ertesi gün cts. idi. Fulyayı da aldım dışarda gezmeye başladık. Yapacak birşey bulamadık. Sinemaya girdik. Öylesine bir film seçip en arka koltuklara yerleştik. Salon bomboştu. Önlerde 3-4 çocuk ve anne babaları vardı. Meğersem çizgi filmmiş.

    Orada hayatımda ilk kez Fulyanın göğüslerini ellemiştim. ilk defa orada böylesine ateşli öpüşmüştük. Gerçekten o gün azmıştım. Film çıkışı tuvalete gidiyorum diyip ayrıldım ona da orada beklemesini söyledim. Annemi aradım. Neredesiniz dedim. Babaannem hastaymış babam ve kardeşimle beraber oraya gidiyorlarmış.

    Fulyanın yanına gittim. Annemlerin uzun bir süre evde olmayacağını söyledim. Bizim eve gidelim orada takılırız biraz dedim. Kabul etti. Eve vardığımızda kapıyı kapatım direk öpüşmeye başladık. ikimiz de baya azmıştık zaten.
    ···
   tümünü göster