/i/Devlet

  1. 1.
    +1 -5
    Bakın gerizekalılar son kez anlatıyorum. Rusya türkiye'ye saldırırsa NATO'ya saldırmış olur. NATO paktı bu işe yarıyor. Şu gezegende NATO'nun gücüne eş değer bir güç yok. Çin iran Rusya birleşse bile bir NATO etmiyor aq. Rusya 3. Dünya savaşını başlatmak istiyorsa saldırır.
    ···
    1. 1.
      +2
      sakin ol panpa aşağılamana gerek yok kimseyi olası senaryoları konuşuyoruz savaş çıkarsa bir tek rusya ile savaş çıkmaz kim bilir kimler katılır savaşa tamam anladık savaş kolay birşey değilde çıkadabilir natosu falan yok yani bu işin karar verdikten sonra her ihtimali göze alırlar
      ···
    2. 2.
      +2
      Panpa sinirliyim aq. Herkes savaş çıkacak helehölö hörörö diyor.

      Rusyanın en büyük müttefiki çin ve iran. iran şu anda amarigaynan ilişkileri düzeltmeye çalışıyor savaş çıkarsa yardıma gelmez. Çin ise ürettiği ürünlerin büyük bir kısmını amarigaya ihraç ediyor. Ekonomisinin bozulmasını istemez. O yüzden bu ikisi rusyaya arka çıkamaz. Rusya'ya eski S.S.C.B ülkeleri ve kuzey kore dışında arka çıkan olmaz aq. Onlarında ağzına NATO sıçar. sıçmak zorunda. Sıçmazsa NATO'da güvensizlik oluşur. Bazı ülkeler Amariga saflarından ayrılır. Zaten Edward Snowden amerikanın müttefiklerini dinlediğini ortaya çıkardığından beridir Nato ülkelerinin amarikaya güveni azaldı. Bu güveni yeniden inşa etmek için i bir fırsat olur bu.
      ···
      1. 1.
        +1
        tamam panpa buda senin düşüncen saygı duyarım
        ···
    3. 3.
      0
      Panpa, Amerikanın başına Donald Trump geçerse ne tak yiycez biz ? Adam müslüman karşıtı. Müttefikimiz kalmaz amk
      ···
      1. 1.
        0
        Sence amerikalılar daha önce süper gerizekalı başkan seçmedi mi? Nixon, küçük bush, reagan. Amerikan tarihi gerizekalı başkanlarla dolu. Allah'a şükür hala yaşıyoruz. Dünyayı patlatmadılar daha.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster