/i/Asosyalizm

  1. 1.
    +10 -1
    S.a Kardeşlerim Ben Capon Ferresi.
    Öncelik bütün sözlük hayatını bu iki illetti gençlerimizden uzak tutmak için adamış bir kardeşinizim abinizim kankanızım. Bilen bilir. Arada saçma başlık açarım sırf trollügüne o kadar. gerisi hep insanlara bir faydam dokunsun diye kendi dogru bildiklerimi aktarmaya çalışırım.

    Başına gelen bilir beyler. diğerleri bizi anlamaz. ama ben genede yazacam uyandırmak için. Gözlerindeki perdeyi kaldırmak için son bir kez daha üşenmiyecem yazacam.

    Din ile çok alakalı olmayan bir insan olsamda (Ezan okunurken azizAllah derm besmele çekerim yemeklerde, ve her duşta Boy abdesimi alırımm) Değişiklik olsun diye Cumaya gittiydim. Orada hoca demişti. sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır O lafın hatrına son bir kez daha yazıyorum benden bu kadar. Benim yerimi benden daha iyisi alsın. bilgilendirsin kardeşlerimizi. üşenmesin.

    Beyler 31 ve ferre insani duygularımızı köreltiyor. Bir deney vardı koyunlar üzerinde. bilmem ne brain miydi ne adamın adı. Şimdi hatırlamıyorum. Bir koçu her seferinde aynı dişi ile çivtleştiriyorlar. Boşalma süresi git gide artıyor. Fakat her seferinde farklı bir dişiye kökleyen koçumuzun zamanla performansı düşmekle birlikte bu işi büyük bir azgınlıkla tükenesiye kadar yapıyormuş. Bilimsel çalışma bu.

    Gelin haydi Bizde sanal cinsellikle veya Hayal kurarak 31 çekiminde bir deney yapalım. Tıpkı bu koça dönüyoruz beyler. Bir örnekle daha net ayıktırıyımm.

    YASAL UYARI.
    KiŞi ve KURULUŞLAR TAMAMEN( tamamenin altı cizili) HAYAL ÜRÜNÜDÜR!!!

    Bir gece vakti yatmadan Hazırlıktan bir kız gördünüz. partide. Adı arife. Mini eetekle ortamlara akmaya çalışıyor bu Başına geleceklerden habersiz.

    Şimdi siz bu arifeyi partide aklınıza kazıdınız. gece gittiniz yurda, eve, odaya veya duşa girdiniz. Afifeyi düşünerek gittiniz 2 posta. Buraya kadar herşey normal demi ? SEN ÖYLE SANYAPRAGIMM

    2. gece gene o arifeyi, tıfıl arifeyi hayal ederseniz yedi düvel gibsin beni. Yalan sa yalan deyin beyler.

    2. gece o arife aslı oluyor. 3. gece zehra 4 de dilara oluveriyor.
    Bizim koç tükenesiye kadar devam ediyor bunlara.

    2. KANIT

    Özelden bir ferre atacam. 31 çekmenin ve ferreye bakmanın eziklik oldugunu anlatmak için. Bir izleyin. Kusmalı tuvaletini yapmalı değil. Fakat davranış ezikligi var içinde. Caresizlik var. Am yalayıcı erkek adam karakterine ters şeyler var. istemeyecek arkadaşlara Konusunu biraz özetlemek gerekirse. Bir oglan var hizmetci kızın odasına giriyor. yanında yatıyor filan bir süre. Sonra durduk yere elini gibine atıyor. Kız sesten uyuyamamış oluyor. dur falan yapma ayagı. sonra kız çocuktan kurtulmak için kendi istedi ile sokso çekiyor. oglanı bosaltıp uyuyor.

    Şu eziklige bakarmısın _?? Sonra 18 yaşındaym tipimde iyi benim
    hiç sevgilim olmadı beyler diye aglayın buralarda.

    Bir bu ferrenin konusu için demiyorum genel olarak buuu konsept. Ya erkek hayvanlaşır veya amı alabilmek için yalar. Bildigin yalar beyler. Bu irenç birşey. Lan kız oradan işiyorrr be.

    Şırf o folvoş amı gibebilmek için nerler yapar neler. Ferrenin sonunda alır ama nasıl alır ? Çünkü herşey önceden planlanmıştır kardeşlerim. Kızda oglanda parasını alır rölünü oynar gibtirir giderler.

    Gerçek hayatta size verdikleri mesaja bak amq. ya öküz ol barbar ol saçından tut salla o kızı yaa uygura kul köle ol.

    Oh ne ala amq. Siz tüm bunları yapın. Kız sizin duygularınızla oynar sonrasında gerçek bir erkege am yalayıcı olmayan bir Koca yürekli reyize kendini gibtirir. Sizinde hayatınızı giber gider.

    Bu anlattıgım birinin hayalini kurarak çekilen 31dede aynı yere çıkıyor. Sen otomatikmen Kendini isyeyen kızı ise istenen pozizyona sokuyorsun. Sen domalırsan basan çok olur aslanın.

    Lakin senin suçun yokkk. bilmemek degil ögrenmemen ayıp.

    Bakın beyler karı kızı gibeyim onların bize ihtiyacı var bizim onlara degil. Homo olunda demiyorum bak. Önceki başlıklarımda tepki gelmişti sen bizi muallakmi yapmaya çalışıyorsn diye. Sadece diyorum ki ERkek Adam olun. Olunki o orobu kevaşeler sizi kullanmasın. Sizde onları kullanmayın deli kanlı olun. Sizi gerçekten seveen ugrunuza kul köle olan kızla mutlu olun ona deger verin. gerisini gibtir edin. Uzmeyin o kızı. üzülmeyi haketmedigi sürece üzmeyin. üzülmek isterse olurda birgün sonuçta insan oglu. gibtiri cekin kendi kendisini yesin bitirsin.

    ölsün aşkınızdan. Siz bu dediklerimi yaparsanız. Diğer am yalayıcı gavatlardan farkınız çıkıyor işte. Gerçek bir erkek oluyorsunuz. isteyen değil zamanla istenilem adam oluyorsunuz. O kevaşeyi düşünerek 31 çekmek yerine, onun seni düşünerek dıbına birşeyler sokmasını sağlayan koca yürekli çekici adam oluyorsunuz lan işte. AL şeytan tüzüü binnnnnnnnnn. degerimi bil.

    En önemlilerinden Deveye diken insana giben yaramaz beyler. gene yanlış ögretiyorlar. Gene subniminal mesaj veriyorlar. illa 4S kanunu diyip kırıp dökmeyin günahınıda almayın kimsenin olay başka. şimdi birde ona girmeyelim. Subniminal mesajı sadece sex yazısı olarak gelir sanıyorsunuz (:

    SSizden tek istegim iyi insan olun kendinizi kullandırmayın yeter. Bu hayatta başarılı olmak için, Mutlu olabilmek için illa kötü adam olacaksınız diye bir kaide yok. kendinizi küçültüp karşınızdaki kişiyi büyüterek olunmaz büyük adam. Her bir kimseyi suçlayarak nefret ederek de olunmaz.

    SON SÖZLER:
    Çok hızlı yazmam gerekliydi. saat 6:30 da idmanım var. Yazım hatası olduysa virgül noktalama koymayı unuttuysam takılmayın. gece gelince soruları cevaplar düzeltirim.

    isteyene o ferreyi gönderecem bir görün çocugn halini.

    Allahada emanet olun. Unutmayın sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır. Dinimiz birşeyi yasak ettiyse bir sebebi vardır. Eli ile zina edenler haddini aşanlardır diyor bir hadiste.

    illa başımıza bi gelsin sonra akıllanırız diye birşey yok. Kafanda ne kurarsan o olur. Neyin olmasını istersen ve aynı zamanda olması için olcak kadar emek verirsen o olur kardeşlerim benimm.

    Ayrıca şunlara bakmaktada fayda var.

    (bkz: sosyofobinin nedeni ferre ve 31 belası)

    (bkz: unutma sen erkek adamsın)

    (bkz: yatmadan önce şehvet hayalleri kuran)

    (bkz: kim çocuklarının yakışıklı ve güzel olmasını)
    ···
   tümünü göster