/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 51.
    +48 -1
    Helal Et Kardeşim

    merhaba sayın amcık hoşafı erkekler bu dünyanın en aptal yaratıklarıdır demişsiniz.be anasını gibtiğimin embriyosu zütünde 3 bant bilardo çevirdiğimin ıstaka tipli kezban oruspusu senin baban deniz atı mı dıbına koyduğumun oruspusu . e be cibiliyetini gibtiğimin lebi derya kahpesi yukarda erkeklerin kızlara karşı tutumunu yazmışsın ki yukarda saydığın şahıslar en fazla 100 binde 2 3 tane dir ki bu kadar dar bir kesimi böyle bir genelleme içinde bulundurman senin ne çeşit bir dildo manyağı azgın H2O eksiği kabız ekgibliği yaşayan bağsur oruspu çocuğu olduğunu belirtiyor. şimdi soracağım şu sorulara cevap verebiliyorsan o kokuşmuş dıbını gibecek olan erkeğe saygı duyabilirim:

    1) bana Türkiyede Cemal Süreyya Nazım Hikmet Ahmed Arif veya Can Yücel gibi ünlü bir kadın şair söyle, aşkını karşı cinse bu kadar saf ve temiz anlatabilen.
    2) Dünya da hangi ünlü markanın ve ya Teknoloji devinin sahibi kadın ?
    3) hangi kadın bir icat yaparak ve ya bir şeyi bularak dünya yaşdıbını değiştirdi?
    4) peki sinema sektöründe birine kıllı dıbını açıp gibtirmeyen veya saksafon çektirmeden ünlü olan bir hatun tanıyor muyuz ?
    5) ananın o kokuşmuş fiyasko dıbını her gece işten geldikten sonra maksimum 3 dk gibebilen bir babanın kızı olup nasıl da bir ciksi en az 20 dk pompalayarak geçirebilecek aşağı yukarı 500 bin erkeğin içinde böyle bir varsayımda bulunabilirsin ???

    sana söyliyeceklerim daha bitmedi oruspunun kunuladığı sen kimsinde bana ve hemcinsime hakaret ediyorsun lan dıbını ırzını gibtiğimin pembe çingenesi senin o bağsur zütünü gibmem içine 12 lik inşaat çivisi sokarım o zaman anlarsın dünyanın kaç bucak olduğunu zütveren kevaşe dıbını gibtiğimin küfür suratlı suriyelisi seni 4 mevsim denize nazır, zaman aşırı günde 18 posta bitmek tükenmek bilmeyen spermlerimle banyo ettiririm lan ben o mayın tarlası ergen sivilceli eşşek zütüne benzeyen suratınla bana burda hakaret edemezsin sen çingene zütveren. tabildot zütünü gibtiğimin mause kılıklı parşömen oruspusu senin dıbını zütünü yırtarım kaşar pekekent inşallah birdaha böyle başlık açarsın oruspu kaltak o zaman işte o zaman senin o kıllı sübyancı dıbını Opel Ayselin istanbul boğazı gibi olan dıbına çeviririm yılların fiyaskosu kahpe gorbaçov amı seni
    ···
    1. 1.
      +1
      Sırf şuku için giriş yaptım karşılığında 2. Paragrafı çaldım helal et
      ···
    2. 2.
      +1
      huur çocuğu anasina soktumun kevaşesi nasilda sustu
      ···
    3. 3.
      +1
      ufff be ne koydu ama
      ···
    4. 4.
      +1
      iyi saydırmışın dayı kesinlikle katılıyorum
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster