/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +97 -19
    http://imgim.com/bJ1Nb0.jpg
    Gün geçmesin ki ülkemizde kaşarlık hoşgörürlür hale gelmesin.
    Dıbını züttümün yerinde yakışıyomu lan bize he?Yakışıyomu geleceğin "ANNE" lerine? Evlenme çağına geldiğimizde bu kim bilir kaç kişinin altına yatmıştır diye mi düşünmek zorunda kalıcaz biz he muallakler?
    Yani kız düşkünlüğünüzden karı kıza yapmadığınız yalakalık kalmıyor, üstüne yaptığı kaşarlıklara gelince konu destek çıkıyorsunuz "namus iki bacak arasında değildir" "her insan istediğini yapmakta özgür" "burası hukuk devleti" gibisinden gibimtrak laflar ederek onları haklı çıkaran muallakler var. Bunların tek amacı ise onların gözüne iyi görünebilmek ve bu sayede ortam yapabilmek.
    Bunun tek sebebiyse özgüven ekgibliği.
    Şimdo izmirliler başlar "Yobaz" "Geri kafalı" vs. Şeyler söylemeye.
    Şuda hepimizin bildiği gerçektir ki izmirin erkeği.. pardon beyler erkeği yazmışım "muallakSi" olucaktı her gün başka huurla yatabilmek uğruna canını veriyor. Bu adamlarin evlenme çağı gibi bi korkusuda yok çünkü genelde evlenince ilişkisi monotonlaşınca karısını kankasına, bakkalın çırağına gibtiriyor.
    Allah sonumuzu hayır eylesin, karı-kızlarimizi bu popüler kültürün kaşarlıklarından uzak tutmak bizim görevimiz. Ama malesef şuanda çok "GENiŞ" davranan muallakler var. Hepiniz için söylemiyorum istisnalar hariç...
    Bu kaşarlıklara bi dur demek lazım ey muallakler inşallah bacınızı 10 kişi grup atarken yakalarsınîzda sizde arada kaynayıp gidersiniz amk çocukları sizin bu geniş tavırlarınız yüzünden ortalikta evlenilecek kız kalmadı.
    ···
   tümünü göster