/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 5051.
    +2 -2
    Kardesim ben soyluyeyim .bu basligin altinda ne varsa tamamen okidum bi iki sayfa kaldi.Hep bu soruyu goruyorum. Sizin jeton dusmedi sanirim biraz daha dikkatli okuyun ve dopamin meselesini iyice kavramaya calisin.

    Soruna gelince şoyle; "sen hep ayni ferre ile isini gorursen dopamin seviyesi ilkine gore daha az salgilanir dopamini tetikler tabi.Ama bunu yapmana gerek yok unutma ki sen bir bagimlisin once bunu kabul et . Ve bundan kurtulabilen binlerce insan var oku arastir ve kendin gor. Insanlar bunu birakinca alisiyor degil m i.Sen de tamamen birak iste .Kendini kandirmayi da birak ferreyi birakmdan once bunu yap kendini kandirmayi birak artik Nereye kdar ha nereye kadar surecek bu boyle?hep ayni ferreymis kandirma lutfen kendini.Hep aynisindan baskasina atlarsin sen yine beyin boyle bişi .Ondam da sklrsn bi zamandan sonra baskasina gecer bi sure onda durur sonra bi baskasina ve kisir dongi sonu gelmez kisir bir donguye bile bile atarsin kendini.

    Neden oyle yapiyorsun ki tamamen ÖZGÜR olsana hadi. Neden kendini kisitliyorsun .Kökten kes ferreyi ve 31'i ancak boyle tadarsin ozgurlugu.H7r olmayi somurtmamayi ancak boyle iliklerine kadar hissedebilirsin guven kendine inan inan inan ya valla zor deil anasini satim billahi zor deil sadece iki haftalik bi alisma sureci var sonra beyin kendine geliyo yavas yavas . (bkz: )

    Sanirim bilincinde şoyle bir aldatmaca yatiyor " ben ferresiz yapamam artik buna alistim biraksam kotu olir .Bu benim icin bir zevk. Sapitmadigim surece bunu izlememde bi sakinca yok"

    Kardesim benim bu bize lanet olasi sistemim dayattiği bir aldatmacadan başka bir sey degil .Ferresiz yasayabilirsin hem de çok daha guzel ve huzurlu bir sekilde. Ferresiz bir hayat inan bana çok daha guzel.

    Tamamen kes .zihnin seni boyle sacmaliklarda aldatmasina misasde etme .sen HÜR sün arrik hür.ÖZGÜR'sun sen .
    ···
    1. 1.
      -2
      Okumadım eksi
      ···
   tümünü göster