/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -4
    ve Afganistan'a dönüşecek orası.
    Farkında mısın bilmiyorum ama; PKK dediğin o halkın çoluğu çocuğu babası? Eğer öyle olmasaydı bu kadar tutunabilir miydi? 40 yıldır mücadele edildiği halde nasıl bitmez?
    Çözüm olarak bunu yap 10 yıl sora 10 katına çıkar pkk gücü.
    ilkel çözüm yolları bunlar.

    Edit: hatta bunlar çözüm değil, cezalandırma yöntemleri.
    Çözüm; sorunu kökten, aynı sorunlara yol açılmayacak şekilde halletmektir.
    ···
    1. 1.
      +7
      üstat ben de etnik kökenim itibariyle kürdüm cebimdeki kimliğimde de vatanım yazıyor etnik kimliğimin bir önemi olmaksızın pkk ve ıraktaki türevleri(ypg,ypj vs) ile ilgili ufak tefek bilgiler vereyim sana
      1)Pkk henüz 10 yıllıkken ve sadece bir öğrenci partisiyken Rusya başkanı mikhail Gorbaçov apo bini ve köpeklerine şu an topladığımız kalaşnikofları vermiştir(çok gizli bir bilgi değil pkk komünist bir hareketti o zaman)
      2)Bugün Ortadoğunun kontrolünü ve manda güvenliğini sağlamak için kürdistan adında bir tampon bölgeyi destekleyen Avrupalılar ypg askerlerini almanyadaki kamplarda eğitip donatıyorlar
      3)Amerika da istihbarat gücüyle işin içine dahil içeride tonla Amerikalı ajan var.Bu konuda eski kanadalı model Tiger Sun hakkında ufak bir araştırma yapabilirsin(Ona sorsalar o ışide karşı kahraman ypg ile savaşan bir fedai ama buna zütüm bile inanmaz)
      4)Işid in baskınlaştığı yerlerde Amerikan uçakları ciddi hava desteği sağlamaktadır. Tabi onlar sözde ışide karşı destek veredursunlar orada eli rahatlayan peşmerge koşuyor pkk saflarına.
      Anladın mı neden bitiremiyoruz 3-5 dağ ayısıyla değil 7 düvelle savaşıyoruz
      edit:imla
      not:okumadan eqsilediqini qörem bacın siqem
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Pkk kaç defa bitirilme noktasına geldi ancak birileri istemediği için bitirilmedi. Hatta apo yakalandığında bitme noktasına gelmişti, şehit haberi bile gelmiyordu, akp yüzünden tekrar güçlendi.

      Ayrıca pkk Kürt halkına zarar vermektedir, babası falan değildir.
      ···
   tümünü göster