/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -1


    Türkmenlerin Türkiyeye güvenmesi sonucu yanlış cephe seçmesi


    Evet arkadaşlar farkındayım birkaç kere yazmıştım. Bazı kişiler tarafından hain olarak dillendirildim. çoğunuz beni tanımaz. Ama yazdıklarım hep doğru çıktı. Ve yine hain diyeceksiniz ama yine yazacam.





    Şuan olanlar ve olacaklar


    {{yazi:Şuan turkmendağı denen aslında adı alevi dağı olan bölgenin sadece Yamadi köyü Turkmen ,Öso ve El kaide baglantili gruplarin elinde en fazla 2-3 güne düşer orasıda.

    Ben daha Rus ucagi düşürülmeden ve Rusya girmeden önce Turkmenlerin acil olarak Turkmen Selcuklu Tugayi gibi YPG tarafindan onerilip kurulan Kurt-Arap-Turkmen-Suryani olarak kurulan birlige diger Turk ve Turkmen grubun girmesini yazmistim. Ve yazdiklarimdan dolayi hain yazmislardi. Simdi hain yazanlara soruyorum soydaslarimiz ölürken neden sizde zerre kadar uzulme yok. Çünkü algı yarattılar.PKK ve PYD aynidir falan filan. Ama fiilen bile birliktelik olsa bile Terör Örgütü görùnmüyor. Çünkü Türkiyeye Direkt Tehdit Oluşturmuyor ve Ayrica Suriyede 2004 den beri legal bir Siyasi Parti. Şuan Suriye Savaşının sonu göründü. Esad-Kürt-Sunni Devlet olarak üçe ayrildi. Turkmenler Olduruldu ve/veya Turkiyeye yollandi. Azinlik Turkmenlerden(Resmi olarak Kurtlerden fazla Nufusu var ama Resmi olmayan bilgilere gore 5 milyondan fazla Kurt nufusu suriyede var.) Kurtuldu. Muhalif olan cogunlugu 5 milyonu askin nufus turkiye-avrupa-arap ulkelerine göç ettirildi. Savaşın Kazanani Rusya-ABD-iran-Esad-Kürtler-Sunniler
    Kaybedeni ise Suudiler-Turkiye-Katar-Urdun-Turkmenler-Muhalifler.

    Ve simdi olacak olan harita. -isid ortadan kalkacak ve irakta ve suriyede Sunni Devlet
    -Turkiyenin Guney Sinirinin Tamami Kurtlere ait olacak(Musul merkezide Barzani Alacak)
    -Nusayri Devleti kurulacak
    -irakta şii devlet kurulacak

    Turkiyeye tek faydali olacak konu

    -Dogu ve guneydoguda sorun kalmayacak

    Turkiyeye zararlari

    -Dogu ve guneydogu ozerk olabilir
    -Pkk irak, iran ve artik suriyeden Gecip turkiye ile savasa bilir(ozerk olmazsa)
    -Petrol transferi Kurt koridoru ile dunyaya acilabilir}}
    ···
   tümünü göster