/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 76.
    +4
    @watiztiz
    pampa sonuna kadar hak veriyorum.Bir kaç şeyde ben yazayım zehir kusma babında;
    scorptan bildirim geldi tecavüzün cezası ne olmalı diye başlık açılmış. Girip bakasım geldi erkekler dişilerden daha çok savunuyorlar. Hadım edilsin, idam edilsin, recm edilsin falan tecavüz edeni savunacak değilim ama o adamın idam edilmesi en baba ceza sistemi kısasa kısastır onda da en fazla ya adam gibilir ya da gibi kesilir öldürülmesi nedir ?
    kızın teki yazmış onun hissettiklerini hissedemez hayatını kararttı geleceğiyle oynadı vs. hayatının kararmasının sebebide biziz o am denen merete bu kadar değer verirsek olacağı budur.Biz ne ara bu duruma geldik amk ? Bir amcık bu kadar mı değerli ? Tecavüze uğradı diye öldürülsün, Dünyanın dört bir yanında savunmasız çocuklar şiddet görüyor aç kalıyor ve ölüyor. Bu dıbına koyduğumun yerinde bir amcık saf temiz bir çocuğun canından daha mı kıymetli amk ? Onlar hakkı da neden bu kadar konuşulmuyor ?
    Bilenleriniz vardır aranızda tecavüzün sözlük anlamı : savunmasız birine saldırmaktır. Mesela ; beni birinin dövdüğünü benim karşılık veremediğimi düşünün bu da bir tecavüzdür. Tecavüz sadece bir amcığa zorla bir yannan girmesi değildir.Her gün yüzlerce insan tecavüze maruz kalıyor kimse bunları hele ki erkekse giblemiyor.
    Diyarbakırda kalıyorum her gün fiks birileri birilerini öldürür (teror olayları hariç) kimsenin ruhu duymaz ama bir küçük yaşta gelin haberi olsun anında duyurulur bir dişi öldürülsün anında haber yayılır. Medyanında annesine burdan selamlar.Bir yapılanma olursa mesaj at dostum doğuda da olsa bir şeyler yapmaya çalışırım.Kal sağlıcakla
    ···
    1. 1.
      0
      insanları manyaklaştırana kadar bu devam edecek panpa boşver zayıf noktalardan vuruyorlar
      ···
   tümünü göster