/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +28
    biri dur desin artık ak. Beyler + gerçeklerin farkında olan kızlar, sözüm size.

    Bilmiyorum farkında mısınız ama ülkemizde çok gereksiz bir güruh var. bu güruh kendilerini "feministler" olarak tanıtan bir güruh. neden mi?
    aslında çok şey yazılır ama ben sadece bir anda gördüğüm bir şeyle aklıma gelen kısa bir şeyler yazacağım.

    bakın millet, malumunuz ülkemizde daha yeni tecavüz olayı vuku buldu. ne yazık ki son vaka da olmayacak. fakat bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. bu dıbına kodumun tecavüzcülerine en sert tepkiyi veren biz erkekleriz lan. belki hepimizin bacısı yok ama hepimizin anası var. direk empati kurunca tecavüzcü görsek linç ederiz ak.
    her neyse, bizim bu duruma bu kadar tepki vermemize rağmen toplumdaki bir kesim nedense her erkeğe tecavüzcü gözüyle bakıyor. ben gece vakti sokakta bir kız görünce, ne olur ne olmaz telaşlanmasın kızcağız diye kafamı yere çevirirken nedense bir güruh yüzünden bu dıbına kodumun tecavüzcüleriyle aynı kefeye konuyorum. kadına en çok değer verilen toplumlardan birinde yaşıyoruz beyler. bir panpamızın başlığında görünce aklıma geldi, bizim töremizde kadına "hatun" derler. devlet yönetiminde söz sahibi olur. bugün öve öve bitiremedikleri antik yunanda kadın sadece toplumun devamlılığı için, üremek için kullanılır, başka hiçbir değeri yoktu.
    gençler 21 yaşındayım. 20'ye yakın ülkede bulundum. ömrümün yarısından fazlası da yurt dışında geçti. size tüm samimiyetimle söylüyorum, gerçekten kadına bizim kadar değer verilen başka bir toplum görmedim ve kadına bu kadar değer verilen bir toplumda ortaya çıkan bu gereksiz, kendilerini "feminist" olarak adlandıran güruha karşı gerek sosyal medyada, gerekse dışarıda bir şekilde bir karşı-propaganda başlatmamız lazım diye düşünüyorum.

    edit: beyler hatırlarsınız belki. Rahmetli Özgecan Aslan cinayeti sonrasında da yine bu aynı gereksiz feminist güruh protesto edeyim diye belediye otobüsüne beleş binmeye çalışmışlardı. (ne alakaysa ak). https://youtu.be/R_9IL167V48
    kart basan kadınlara da basmayın diye müdahalede bulunuyorlar. böyle binemezsiniz diyen şöförün gerçek anlamda kafasını gibip "kadına şiddete hayır" diye ciyak ciyak ötüyorlar (adam hiçbir şey yapmadığı halde). beyler sizi bilmiyorum ama ben bunu haberlerde görünce sinirden karnıma ağrı girmişti. dayı yine sabırlı adammış, yerinde başkası olsa kafa göz dalabilirdi gerçekten çünkü karşı tarafın ciddi anlamda tahriği söz konusu.
    ···
   tümünü göster