/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +408 -40
    Arada sırada berbere giderim bizim ahmet abiye yardım ederim bu seferde öyle oldu gittim biraz kalabalık tabi gelenleri tıraş ediyorum.
    Aradan bir yarım saat geçti bir tane maymun-eşek karışımı tipli embesil dükkana girdi iğrenç balgamlı sesiyle ben tıraş olmaya gelmişam dedi.

    dıbına kodumun andavalı dükkana girdiğinden beri dükkan leş kokmaya başladı. Ahmet abi göz işaretiyle tıraş etmemi söyledi, neyse başladım tıraşa bu bişeyler anlatıyor arkadaki elemanlara işte surdaki gerillalarımız nasılda mücadele veriyor felan.Ben iyice sinir oldum bu andavala.

    Bu huur berberden çıkmadan bir şey yapmak şarttı.Çok büyük olmasada birşey yapacaktım. Herneyse tıraş bitti, döndüm adama usturayla şekil yapayımmı dedim. Völa höval güzal bişeyler yapacasan yap dedi. muallaklik değil mi lan aldım usturayı bunun saçının arka kısmına ay yıldız çizdim usturayla. Baktı gerektiğniden uzun sürdü höla Höval napirsin yorım saattir dedi hiç giblemedim.

    Kaç para hela dedi normalde 10 alırım ama bu gibikten 20 alıp gönderdim. Bakalım yarın gelicekmi. Kestaneyi sağlama alıyım şimdi bu 15 kardeşiyle birlikte gelirse yandık.

    Dipnot:Beyler şu kürt kızın resmini masaüstünden kaldırıyodum pc dondu amk reset attım bende bilgisayar kaldırmadı embesilin tipini.

    Dipnot2:Beyler farkındaysanız "PKKLI" dedim. Unutmayın her kürt pkklı değildir.
    ···
   tümünü göster