/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1226.
    +62 -1
    Hocam bir şey soracağım arkadaşlardan birisi gelmiş senden caps istemiş sende sevdiğim kadının capsini mi atacağım gavat mıyım demişsin. Kusura bakma benim şahsi düşüncem, sevdiğin kadınla yaşadıklarını böyle ayrıntılı ayrıntılı anlatıyorsun. Biz çocukluğumuzdan beri sevdiğimiz kadınla yatmayı bile ihanet gördük ondan soruyorum sana. Sevdiğin kadınla seni düşünüp nice 31 ler çekildi farkındasındır. Eğer ki gerçekse bu hikaye, sevdiğin kadının külodunun ıslaklığına kadar tüm sözlüğe anlatman sence gavatlıkla alakalı değil mi? Zevk inlemeleriniz falan filan bu hikaye gerçekse tek bir açıklaması olur onun o da intikam duygusu yaptırıyordur sana bunu. Hayır dersen de net gavatsın amk. Ben şahsen kimsenin sevdiğim kadının külodunun ıslaklığını, sevişirken nelerden hoşlandığını bilmesini ve onu düşünüp zihninde 31 lere konu etmesini istemem. Hani senin tercihindir saygı duyarım. Ama caps isteyenlere sonradan gavat mıyım diye çıkışma amk.
    ···
    1. 1.
      +34
      hayatımda hiç bu kadar kibar hakaret eden birini görmedim amk verdim şukunu panpa
      ···
      1. 1.
        +8 -1
        Bak bende yazmadan önce bu dediklerini düşündüm.Ama caps atmakla bunun farklı şeyler olduğunu düşünüyorum sonuçta bu bir hikaye bu kadını hiç bir zaman görmeyeceksiniz beni görmeyeceksiniz tanımayacaksınız he sevdiğimiz kadınla yatmayı ihanet gördük kısmı şöyle sevdiğin kadınla ciks düşünmezsin ama bir gün sevdiğin kadınla aşkla ciks yaparsan ne demek istediğimi anlarsın.
        ···
      2. 2.
        +25
        kaldırım haklı ama armbar da haklı konuyla alakası yok ama bende haklıyım
        ···
    2. 2.
      +7
      Eyvallah hocam da hani haksız mıyım amk, güzel bir gece geçirdik der geçersin. Sırf okunmak, hiikayenin takip edilmesini sağlamak için sevdiğin kadını 31 malzemesi yapar mı insan amk.
      ···
      1. 1.
        +5 -2
        O benim arkadaşlara kıyağım takma kafana. Selini ben bile görmüyorum zaten.
        ···
    3. 3.
      +1 -1
      O zaman ben gavat mıyım demeyeceksin işte hocam arkadaşlara kıyak olarak hayal güçlerinde eski sevgilini canlandırıp 31 çektiriyorsun. Hiç tanımadığın insanlara. E gavatsın amk. izmirin neresinden?
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Birader uzatma istersen he?
        ···
    4. 4.
      +2 -1
      Hayırdır lan kanına mı dokunuyor? Kusura bakma kardeş burada delikanlılık taslama hiç millete sevdiği kadını okutturmak için pazarlayana delikanlı demez delikanlılığı bilenler. Sen anladın beni devam et hadi daha pazarlayacağın çok entry vardır umarım.
      ···
    5. 5.
      0
      Mal adam hala seviyomu onu bi sor hikâye bitsn çıkar zaten adam gavatmida mahremini anlatsn
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster