1. 1.
    +8
    lan prim vermeyin sizde dıbına soktuklarım. siz değil misiniz gidip o ses türkiye, var mısın yok sa gibtir git, yeteneksizsiniz binleri izleyenler? lan bu ülke kanla alındı lan. başımızdaki huur çocukları çözüm süreci, balyoz yalanı, ergenekon iftiralarıyla memleketin anasını gibti lan. bana gelmiş hadise demeyin mk. hadise kaçı kaç paralık bi insan? burada doğursa ne olur orada doğursa ne olur binini. Sorun bunu ona yaptırtmaya iten nedende mk. Bi düşünün bu kadın niye öyle diyor lan diye. Rte, yandaş medya, paralel devlet, derin devlet, algı operasyonu, vergiler, vergiler bitmek bilmeyen vergiler, şehitler, vatanı için ölen tayyibe gemicik aldıran şehitler... lan bu ülke hepimizindi hani mk? hepimizin ise niye lan bu kavga niye?
    kavga ve kargaşa sabah başlayan günler değil sanki bir taks maçı demiş ss miğfer.
    ···
    1. 1.
      0
      Şukuuu
      ···
    2. 2.
      0
      Sonuna kadar katılıyorum sana kardeşim şuku
      ···
    3. 3.
      0
      Lan beyinsiz ergen senin sözlerini alıntı yaptığın saian da vatan haininin önde gideni amk terörist savunuculuğu yapıyor cizreye ağlıyor amk.
      ···
    4. 4.
      0
      hakim filter shawn'a soruyor, yahudi misiniz diyor. Ağlama duvarındaki fotoğrafınız nedir diyor? Başbuğ bunun benim yargılanmamla ne alakası var diyor.
      https://www.youtube.com/watch?v=1xYxSR4R0gI
      sonra ne oluyor biliyor musun? tabii bak ben ergenim ya sana göre sen daha iyi bilirsin paşam ama ben yine de söyleyeceğim,
      http://www.aktifhaber.com...tlik-sozleri-1141035h.htm
      tamam mı paşam. ben insanları diniyle yargılamam. ayrıca vatan hainliği yapan birileri varsa onlar da, rte, yandaş medya ve basındır. Anladın mı koçum? Bak bakalım koç ailesinden biri öldü 1 hafta yas tutuldu, konuşuldu. bugün 4 şehit verdik haberin var mıydı?
      http://www.milliyet.com.t...den-haber-gundem-2185182/

      şimdi gibtir ol git uza yıkıl bana gelip burada ergen deyip millete prim kasma.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster