/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +1
    Bak dostum sana kemal Kılıçdaroğlu gerçeğini anlattığım. Bak bakalim o partinin başında iken bir daha oy veriyor musun.
    Kendi düşüncem izlenimlerim. Ak partiye oy vermedim. Sadece bunun sana uluslararası bir proje olduğunu açıklamaya çalışacam.
    KK bir kaset skandalı ile geldi. Peki kaset ciligi en çok kim sever. Ne ise malum şahıslar. isim verip rencide etmeyelim. Deniz milli bir insandı. Onun gitmesi gerekir yordu. Bazı denilenlere evet demiyor du. Malum şahısları sevmiyor. Yeri geldiğin de onların masası olmak istemiyordu. Ama uluslararası camianın bir planı plan. Türkçülük kurtculuk bir diğer ayağı bilin bakalım ne alevilik. ikiye bilelim dediler olmadı ama bunların hem turkcusu hemde kurkcusu vardı. Bunları ayrıştırmak daha kolay dı. Sakın alevi kardeşlerim yanlış anlamasın. Alevi kardeşlerim bu toprakların gerçekten kardeşlik unsuru birlik dostluk unsuru. Ama insanların bazı zayıf noktaları yumuşak karınları vardır. Uluslararası oluşum bunu KK ile kullanacak. Zaten şimdi bile baktığınız da kadroların yarısından fazlası alevi kökenli ve bu yumuşak karna sahip insanlar.
    Sonra ne olacak. Ateş yapacak.
    Ama chp bunu görüp Atatürkün 6 okunun gerçek manasını anlarsa milliyetçilik devletçilik gibi kavramlara geri dönerse yanmadan söner bu ateş.
    Hükümet kim olursa olsun hiç bir chp li tabi altı okun anldıbını bilen katil devlet slagonlarinin atıldığı yerde durmaz. Neden çünki chp devletçi dir. Ama bu adamlar KK sağ kolu ateş yanacak. Koşa koşa giderler hemen. Chp murat Karayalçın zamanın da da bunu yaşadı ama gerçek chp değerleri ni bilen bu vatanın değeri deniz Baykal ile barajları açtı. Aynı şekilde milli vatan evladı. israil bursları ile yetişmemiş 6 okun manasını bilen bir başkan ile önceden barajı aştığı gibi bu seferde iktisat olur.
    ···
   tümünü göster