/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +1 -1
    partiye k*rtçüleri ve komünistleri dolduran bu dönemin chpsidir aynı zamandan kknin biz 30ların chpsi değiliz dediğini unutmayın ayrıcı bir pkk avukatları vardır ki sezgin tanrıkuludur. kendisi davullarla zurnalarla habur'dan giriş yapan pkk'lıların avukatlığını yapmıştır.

    öz eleştiri vakti. Biz Türkçüler kanaatlarımızı apaçık söylediğimiz için bazılarına sevimsiz görünüyoruz. Biz siyaset yapmıyoruz. Siyaseti bilmiyoruz. Çünkü bizim davamız bugünün sandalye davası değildir. Bizim davamız asırlara bakan bir davadır. Bir ülküdür. inandığımız Türklüğün davasıdır. - Atsız

    aynen böyledir biz siyasetten anlamayız zaten bize göre demokrasi ütopyadır ancak Türkçüler illa siyasete giricem diyorlarsa en güçlü milliyetçi partinin etrafında toplanmak zorundadırlar. her ne kadar mhp milliyetçiliği isminden öteye gidemesede tek milliyetçi parti odur.

    isterse sandıktan bi tane Türkçü oy cıkmasın isterse mecliste bi tane Türkçü vekil bulunmasın bunlar bizim için önemli değildir. biz Türkçüler olara Türk milletinin cebindeki silahız bizim (genelleme yapmak isterden ancak durum ortada) koltuk ya da makan sevdamız yoktur.
    ···
   tümünü göster