/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +60 -5
    Hahahah yılların mafyasını milletin hakkını yiyen adamı iki dakkada halk kahramanı yaptınız yazıklar olsun hepinize. 10 tane arabayla olmuyo kardeş malesef.
    ···
    1. 1.
      +3 -13
      Sedat pekeri zerre tanımayıp ondan bundan dinleyen biri daha... Sen şimdi Çatlı ya da arkasından söversin. Aferem sana...
      ···
    2. 2.
      +5 -4
      çatlı dediğin adam asalayı bitirmiş ama 7 tane masum cana sebep olmuş bir ajandır. derin devlet kullanıp atmak isteyince o da kendini dışarıya açmıştır.
      https://tr.wikipedia.org/...%A7elievler_Katliam%C4%B1
      bahçelievler katlidıbını oku aq liselileri. yazıyorsanız adam gibi mert olun olun her şeyi söyleyin. bu adam iyi ama şu kötülüğü de var deyin.
      ···
      1. 1.
        +7 -5
        evet baçelievlerde 7 tane sizin masum sol dediğiniz bugünün dhkp-c siyle aynı kefede 7 o.ç nu öldürmüştür. iyi ki öldürmüştür mk çocuklarını
        ···
      2. 2.
        +7
        lan dümbük o çocuklar kürt değildi. o çocuklar sadece tip'e üye olan gençlerdi. ellerinde ne silah ne de kendilerini savunacak herhangi bir nesneleri vardı. ben solculara masum demedim ama suçlu da demedim. o 7 çocuk senin benim gibi parti tutan gençlerdi. inan bana ben mhp liyim ve benim partimde böyle bir olay olsaydı utanırdım mk. yazık lan yazık.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        @seriklibozkurt ne biliyon da afkuruyon aq? Sadece TiP üyesiydiler he aq DHKP-C yok TKP/M-L TiKKO aq. Ulan bu binler o çocukları katlederken siz nasıl komünistsiniz silahınız nerede diyecek kadar hayvan kafasına sahiptiler.

        Haluk Kırcı davarı ise tam bir ülkücü gibi davranıp gençtik kandırıldık diyecek kadar da korkak ve adidir.

        gibtir ol git şimdi.

        Edit: Sedat Peker'in aq
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster