/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 801.
    +11
    2-) Strip Clublar.

    http://assets2.vice.com/i...body-image-1416505598.jpg

    Bu mekanların çeşitli tipleri vardır, onarı yavaş yavaş anlatayım önce.

    a-) Mahalle barı gibi olanlar

    Bunlar genelde küçük ve sessizdir, gündüz 2-3 gibi açılırlar. Bira 3-5 dolardır(ucuz) Kapılarında bodyguard bulunmaz, giriş ücreti alınmaz. içerde genellikle biraz daha milf diye tabir ettiğimiz tarzda kadınlar çalışır. Müşterileri genelde müdavimleri olan orta yaşlı erkeklerdir. Adamlar normal bar yerine gider, bira içip muhabbet ederken arada çıplak karı keser, ne güzel dimi lan :D

    Bazen bu clubların mütevazi ayağına yatarak içerde feci güzel ve erotik danslar yapan bayanlar bulunur. Handjob veya blowjob icra ederler.

    Ucuza blowjob yaptırmak isterseniz deneyebilirsiniz ancak hastalık kapma olasılığı vardır.

    b-) Non- Contact Club.

    Bunlar daha klas görünüşlü, pahalı ve genç güzel hatunların bulunduğu clublardır. Kapılarında her daim güvenlik bulunur, hatunlara dokunmak kesinkes yasaktır, içerde garson kızlar size hizmet eder, donunuza kadar yolarlar.

    Bunlar genellikle turistlere veya iş adamlarına hitap eder. Los Angeles ve Las Vegas'taki clublar genellikle bu tarzdadır. Benim en sevmediğim club çeşitidir. Hem pahalıdır, hemde bodyguard'lar sizi dövüp cüzdanınızı almak için fırsat kollar yalnız gelirseniz.

    Ben 2. biramdan sonra biraz bira almadan oturdum diye beni dövmeye kalkmıştı oçlar.

    c-) Contact Club

    Bunlar benim ev sevdiğim club tarzıdır. Fiyat olarak Non contact'larla aynıdır, fakat hem içerdeki muamele hemde kızların tavrı daha iyidir. Non contact'lardaki kızların zütü kalkmıştır, fakat contact kızları huur olduklarının bilincindedirler ve ona göre davranırlar.
    Ellemek, okşamak serbestir, hatta özel dans aldığınızda bayağı bişey yaparlar size * Birde bunların çok güzel kızları vardır, ben Olivia Wilde'ın ikizi gibi bi kız bulmuştum la'de mesela.

    d-) Lingerie Modeling Club.

    Geldik en tehlikeli club çeşidine. Bunlar genelde kapıları kitli, küçük evlerdir. içerde "bire bir şov" yapıldığını söylerler ama şovun ne olduğunu tahmin ediyorsunuzdur sanırım. Leş ve uyuşturucu bağımlısı kızlar olur içerde genellikle ve ücret 100 dolardan başlar. Hastalık kapmak için ideal mekanlardır.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      kanka pole position hangisine giriyor bu kategorilerin ?
      ···
    2. 2.
      +4
      gta'daki club mu la o : D?
      ···
   tümünü göster