/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +23 -1
    Şimdi dostlar kısa ve öz anlatıyorum. Sevmediğiniz kişiyi yerin dibine sokabilirsiniz.

    ihtiyacımız olanlar:
    -Swarm uygulaması
    -Fake Swarm Hesabı
    -Sevmediğimiz bir kişi

    Anlatım:
    Öncelikle sevmediğimiz kişiyi seçiyoruz. Ardından Swarmda açtığımız fake hesaptan bu kişiye arkadaşlık isteği gönderiyoruz. Size tavsiyem, açtığınız fake hesap biraz gerçekli olsun ve karşıdaki kişinin beğenip onaylayabileceği güzel bir kız ya da yakışıklı erkek profil resmi koyun. Profilide tam doldurun ki iyice inansın.
    Eğer ki arkadaşlık isteği onaylandıysa kurban yeme gelmiştir demektir. Şimdi yapacaklarımızı anlatıyorum. Bir mekan oluşturmamız gerekiyor. Örneğin - Gaziantep Kerhanesi - gibi. Bizim yapacağımız şey, bu mekanda check-in yaparken bu yer bildirimine kurbanı da etiketlemektir. %90 ihtimalle "arkadaşlarım benim adıma check-in yapabilsin" özelliği açık olduğu için sizin fake hesaptan yapacağınız yer bildirimi onun yerinede yapılmış olacak, profilinde paylaşılacak ve daha kötüsü onun tüm swarm arkadaşlarına bildirim gidecektir. Böylece bu arkadaşı tanıyan tanımayan tüm swarm çevresine rezil edebiliriz. Üstelik check in yaptığımız hesap fake olduğu için sizin yaptığınızı bilmeyecektir.

    Dip not: Açacağınız mekan utanç verici olmalı ki puşt iyice rezil olsun.

    Hepinize iyi trollemeler beyler. Ha bu arada çalıntı falan demeyin fikir tamamen bana aittir.

    Edit: Swarm ne diye soranlar olmuş. Dostlsr swarm yer bildirimi uygulamasıdır. Gittiğimiz mekanda yer bildirimi yaparak uygulama arkadaşlarınıza nerede olduğunuzu belli edebilirsiniz.
    ···
   tümünü göster