/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +82 -8
    Hani bunlara kim çakıyor babında ... Hani sen, ben, o, biz hep elizabetiz ya...
    Madem etrafta bu kadar amsızlıktan yakınan var, bu kızları kim gibiyor ?

    Kim bunları hamile bırakıyor ? , bunları kim darmaduman ediyor ? ... Bu kız kitlesini gibende, bırakanda hep sayılı erkekler. şu küpeli, entellektüel görenen özenti huur çocukları, maddi durumları ortalamanın çok sütünde olan şu fox tv dizilerindeki gibi çocuklar...

    Örneğin atıyorum 500 kız gibip bırakıldıysa bunu yapan 30 erkek.
    Evet böyle, kız gibilip bırakacağını bildiği halde yine vurduruyor. Abileri, babaları dayaktan tokat delisi yapıyor KIZI ama yok ille berkecanın, berkutayın, taygurun yannanını yiyecek arkadaş... O yannanı yiyecek kız kankalarına da tayguralp beni gibti biliyo musun) beni çok seviyor deyip ortamların özenilen kızı olacak.

    bak bu tür kızlar 24 üne kadar çok havalı oluyorlar, 26 sında falan aile başlıyor damat adaylarını bulmaya bunlarda bi tedirginlik başlıyor. neden ?
    çünkü amcık olmuş laçka.. am dudakları yannan yemekten 12 round döğüşmük taksör surtı gibi olmuş.

    tabi kaşar bi panik bi panik. amı olanın imanı olmaz demişler. 1 kişi uydurmamış bunu toplumdan özümlenerek çıkmış bu atasözü.

    Her neyse iş bu halde şerefi olan erkeklere 2 görev düşüyor ;

    1- bu tür kızların tuzağına düşmüyoruz. 28 yaşına geldin evlenecen diyelim. git 18-19 luk daha penisle tanışmamış kız bul kardeşim.

    2- bu piyasadaki gibilmedik kız bırakmayan tiplerle arkadaşlık etmiyorsunuz ve onlara verebildiğiniz tüm metodlarla zarar veriyorsunuz.

    bu iki kutsal görevi yapmayanlar adam da değildir...

    http://i4.ofpof.com/conte...is-5-oyuncu_670x400-4.jpg
    ···
   tümünü göster