/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +133 -7
    Queen diye bir yer var.Çok lüks bir otel en üst katıda restorant. Burayı biliyodum da buraya gelicemizi bilmiyodum çünkü tuzlu bir yer. Arabayı park ettik. Sonra indik bu geldi koluma girdi. Saçları falan o kadar güzeldiki hala diyodum ya böyle bir şey nasıl olabilir diye.Çıktık üst kata oturduk masamıza. Menüler geldi aldım menüyü fiyatlar fetiş böyle bir şey yok. Sonra sen ne yiyceksin dedim. Köri soslu tavuk mu öyle bir şey dedi tam hatırlamıyorum. Tavsiye edermisin dedim bilmem damak zevkine bağlı dedi gülümsedi. Tamam dedim hem antremandan sonra protein olsun tavuk yiyelim dedim güldük falan. Yemekler geldi yedik ondan sonra üstüne kahvelerimiz geldi.Bu aralarda muhabbet olarak her şey çok güzeldi. Sonra cesaretimi topladım. Selin dedim sen çok güzel bir kadınsın sempatiksin neden erkek arkadaşın yok? Güldü olmadığını nerden biliyorsun dedi. Azıma sıçtı. Dışardan öyle gözüktüğü için merak ettim dedim. Ondan sonra cevap vermedi konu kapandı.Ama çok kötü olmuştum.

    Not: Beyler şukulardan mahrum bırakıyosunuz sabahın bu saatinde anlatıyorum o kadar. Uzun soluklu sizi etkiliycek bir hikaye olacak kendinizi belli edin.
    ···
    1. 1.
      +38 -1
      Panpa seri yaz ikidebir yoklama yapma amk. gecenin bu saati yüksek bi rakam bekleme takip eden bi kaç kişi vardır. uyuycaktım bu hikayeye denk geldim seri pls
      ···
    2. 2.
      +1
      al belli ttım
      ···
    3. 3.
      +8 -8
      evet amuna goyduğumunun çocuğu çok lüks bir restona gidecende seni antermandan çıktığın kıyafetlerle alacaklar?? yada günlük kıyafetlerle?
      lan mk seni o şekilde dönerci sülo bile dükkana almaz öyle bir yere alakacalar ha? ya bu asalak hiç lüks biyere gitmemiş ya da çok film izlemiş.. almazlar olum almazlar anla mk :QWE

      yav gibtir git mk bini birde şukularımdan mahrum bırakıyonuz diye yazmış
      ···
    4. 4.
      0
      Kardeş kusura bakma ama bu bölümde sıçmışsın antrenman çıktın üstünü değiştirdin tahminen pantolon falan vardır üstünde de bir kalın switlerden vardır. Öyle kıyafetlerle seni içeri almazlar.
      ···
    5. 5.
      +2
      hepiniz mufettis olmuşsunuz amk okuyun iste adi ustunde hikaye bu amk
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster