/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -4
    geçen yıl yaz aylarıydı. liseden mezun olduğum bir kızla yavşaşma dönemlerindeydik. kız her gündüz soğuk davranıp her akşam bana gibişli amuda kaldır benili mesajlar atıyordu.

    adanaya gelmesini bekliyordum. 1 hafta falan idare ettik birbirimizi böyle. ben salak gibi hızlı davrandım kıza ilişki boyutunu yükseltelim sana değer vermek istiyorum dedim. bu huur cocuğu acık acık bizim ne olduğumuz belli. ben seni öyle göremiyorum dedi. (mesajlarda giberken zütümü de parmakla SEVGiLiM diyordu) bu olaydan sonra birkaç ay konuşmadık.

    bu tekrar mesaj attı bana sene içinde napıyorsun falan dedi gündüz. akşam olunca dıbını tırpanladığım vampir oluyor sanki gözü dönüyor sürekli gibişli sokuşlu mesaj atıyor. yine birkaç gün konuştuk. bir öğlen gözüm döndü saldıray moduna geçtim. bu canım sıkkın havamda değilim diye geçiştirdi beni amcuk. ertesi gün aradım acmadı. bidaha aradım actı beni arama bidaha dedi. noldu dedim. ya dün canım sıkkın dedim sen cevap bile yazmadın neyim olduğunu sormadın dedi. niye sorim aramızdaki ciksten ibaret daha ötesi beni ilgilendirmez dedim. ya nasıl adamsın sen git başımdan yazma bidaha bana dedi bu da ikinci ayrılışımız oldu.

    bundan yine birkaç ay sonra gene azdı kesin şerefsiz pislik bana ne mesajlar attı. ayak uydurdum buna 7-8 sayfa yine amıma koy'lu taşaklarını kemiririm??? li mesaj attık birbirimize. mesajları kaydettim ve kıza şunu yazdım. sevil bidaha bana mesaj atarsan tüm bu mesajları okuturum herkese. ss aldım hepsini gibtirgit ateşini başkası alsın sanalcı abaza yazıp yolladım. meme fotoğrafı attıydı onu da söyledim. kız beni heryerden engelledi. huzura kavuşmuştum
    ···
   tümünü göster