/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    iftira değil ki olm, belgelerde rastlanan bişey bu.padişahların yazdığı şiirler var mesela direk birinci ağızdan. genel olarak 19.yy'dan sonra giderek azalır oğlancılık osmanlıda, bunlar var olan belgelerden bildiklerimiz. fatih'in oğlancılığı onun iyi bir padişah olduğu gerçeğini değiştirmez son olarak.bu yüzden padişahtan çok osmanlıcı olmayın;onlar da insan, üstün,gökten inen varlıklar değil.
    ···
    1. 1.
      0
      ok liseli. adam yerine koyup insan gibi cevap yazıyoruz. bilmiyosan bilmiyorum de.evlıya olduğuna inandığın adamlar genç çocuklara şiir yazan adamlar.ben değilim. hataları da var elbet, örnek alınacak çok yönleri de mevcut.ben objektif bakıyorum duruma.ne düşünürsen düşün ama bilen adamların karşısına çıkma, alay ederler cahilliğinle. utanırsın.
      ···
    2. 2.
      0
      objektiflik göreceli değildir maalesef.
      ···
    3. 3.
      0
      maalesef ki vardır, arapça karşılığı da izafidir, rölatif de denir. cehalet içinde yüzüyorsun dostum. senin gibi kanıtlara dayalı bir bilimi orada değildin bilemezsin diyerek çürütmeye çalışmayacağım. hadi iyi geceler.
      ···
    4. 4.
      0
      ahahha * boşver panpa ya orda değildin bilemezsin
      ···
    5. 5.
      0
      kaynak zaman gazetesi 2003 arşivi dimi panpa ahahah *
      ···
    6. 6.
      0
      tamam ne kasıyosun ki o zaman. ister dübürünü dövdürsün ister dübürler dövsün fatih diyince aklına gelen bu mu yani?ben kesin konuşmuyorum ki illaki yaptı diye. sadece kendi yazdıklarından, genel osmanlı geçmişinden bahsediyorum.sen olaya fatih muallak olamaz açısından bakıyosun,ben fatih istanbulu fethetti açısından bakıyorum gerisi gibimde değil. kendi günahıdır sevabıdır bana ne?hayde selametle *
      ···
    7. 7.
      0
      Atatürkün savarona yatını kerAne yapıp her gün farklı hatunu yatırması gibimi diyon amk çocugı
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster