/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +59 -6
    (Beyler önceden yazıyordum hikayeyi. Başımdan tekrardan kötü olaylar geçti. Devam edemedim hikayeye. Ondan sonrada unutuldu gitti hikaye)

    ilkokul ve ortaokulda sürekli sorunlu bir çocuk olmuştum. Daha o yaştayken öğretmenlerime kafa tutup naparsan yap sor bakiyim gibimdemi modunda dolaşıyordum. Ortaokulda 3 kere okuldan atılmakla karşı karşıya kalmıştım. Fakat rehber hocası sayesinde hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Öğrencimiz sorunlu biri eğer sizde sorunlu birine böyle davranırsanız gelecekte büyük bir sorun olacaktır gibisinden konuşuyordu. Kendisi şu gibtiğimin okul hayatı boyunca bana en çok yardımcı olan kişidir. Tekrar saygılarımı sunuyorum adama. Ortaokul hayatım ha şöyle ha böyle diye geçip gidiyordu. Sonunda liseye geçmiştim. Şehrimin iyi denebilecek bir okulunu kazanmıştım. Yeni insanlar, yeni kızlar ve saçma saçma gibik gibik yeni dersler olacaktı. Ailem bir çok kez beni pgiboloğa yollamayı denedi fakat orada bütün bir saat boyunca sessiz sessiz oturdum. Haliyle de pgibolog benle ilgili hiçbir şey yapamamıştı. Aslında sadece okulda böyle sorunlu biriydim. Mahallemde falan arkadaşlarımla gayet iyi anlaşırdım. Ama sevmediğim insanında dıbına koyardım. 3 aylık kimi iyi kimi kötü tatil günlerinin ardından liseye başlama vaktim gelmişti. Ailem çok konuştular. Oğlum sakın orada sorun çıkarma. Herkesle iyi geçinmeye çalış falan filan. Ama elimde olan bir şey değildi. Nefret ettiğim adamın dıbına koyardım dediğim gibi.

    Öyle herkes dinlesin diye bir çabam yok. Şöyle sağlam bir anlatmak istiyorum şunları. Belki bir nebzede olsa rahatlatır.
    ···
   tümünü göster