/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +2
    Aile içi durumunu bilemem ama annene bakmak gibi bi yükümlülüğün varsa okulu bırakmana bişe diyemiyeceğim eğer yoksada bıraktıysan senin ben amk. Gel gelelim arkadaşım eşim dostum yok diyosun ya çevrende adam akıllı bi insan evladı yok yada sen adam değilsin. Yaşam öyle kolayca sonlandırılacak bişe değil mücadele etmeden hiç bişe kazanamazsın 17 yaşında olduğun için yapacağın iş bellidir ya biyerde çırak olacan yada garsonluk felan fistan okul bitirmeden başka bişe bekleme zaten. Başka bi şehre gidecem diyosun sanki farklı bişemi olacak zannediyosun daha beter ailenden uzaklaşacan. Kendine gel evlat sana senden başka kimse yardım edemez halinden şikayetciysen harekete geç.
    ···
    1. 1.
      0
      Bro burda derdimizi anlattık demediginizi bırakmadiniz aminakoyim. Destek olmayan köstek olmasın bana yok adam değilsin filan daha beni tanimiyorsun tanımadan benim hakkımda ileri geri konusuyosun amk.
      ···
    2. 2.
      +1
      Güzel kardeşim nerenle okudum bilmiyorum, ben seni tanımadığımdan öyle söyledim zaten( ya çevrende adam akıllı bi insan evladı yok yada sen adam değilsin). Amacım seni üzmek kırmak değildi ama gerçekten uğraşmadan savaşmadan hiç bişe elde edemezsin.
      ···
    3. 3.
      0
      ne güzel yazdınız la okurken zevk aldım
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster