/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -1
    Haleda titriyorum beyler. Ktü de 2. Sınıf bir panpanızım 6 senelik ilişkim var 9. Sınıfta tanıştık kız arkadaşımla işide baya ilerlettik aileler tanıştı o derece.

    Konuya geleyim, kaynanam uzun boylu zayıf yeşil gözlü afet benim manitadan daha güzel aq ne zaman görsem ne zaman sohbet etsem azarım. Karı sosyete şal takıyor (türban) ama saçları boyalı sarıya bir gün manitam kendi evine çağırdı gel özledim diye gittim evde tekdi başladık koltukda yiyişmeye yarım saat yedim bunu sonra telefonu çaldı ablası arıyor açtı konuştular ablası nişan için elbise görmüş buna da gel yarım saat dedi buda gitti giderken "bekle yarım saat gelcem" dedi sonra ben tek kaldım.

    Olaylar burda patlak verdi duramadim icerki odalara gittim kaynanamın odasina girdim ve cekmeceleri acmaya başladım bunun kırmızı donunu buldum basladim koklamaya ve 31 vurmaya bi 3-4 dakika vurdum sonra kapının açılma sesi ve karşımda bana bakan kaynanami gördüm.

    Donup kaldım kaynanam gözlerini malafatıma dikti uzun süre sessizlik oldu benim mal haleda dışarda sonra sessizliği kaynanam bozdu ve "çok sevdiysen giy" dedi bende utanarak hemen donu attim yatağa pantolonu kapatmaya basladim sonra utanma olabilir böyle dedi bende "efendim kusura bakmayin" dedim oda "neremi begeniyorsun en çok" dedi bende zaten azmışım göğüslerini dedim bir anda buda yanima geldi elimi göğsune zütürdü taş gibiydi huur istersen aramizda kalabilir bu an dedi. Bende yapıştım dudağına pantolonu asaya çekti öyle güzel sakso atıyordu ki hemen bosaldim yatakda ki donuyla temizledi dölleri ve yatağa yatıp gibmemi istedi.

    2 posta attım ve evden bir şey demeden çıktım aklıma geliyor ve titriyorum ama yaptığım en güzel ciks di hiçbir şeye değişmem.
    ···
   tümünü göster