/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 101.
    +4
    Kadınlar aşık olamaz aşk onlar için çok basittir,en sevdikleri yakışıklı ünlüye de aşkım derler, küçük tatlı kardeşine de,ve arkasından etmediği laf kalmadığı sözde dostuna(!) da aşkım der.

    Bence aşkı en iyi anlatan şey Türkülerimiz, Neşet baba gibi Türkü yazan birini gördünüz mü ya da biraz kültür şoku yaşayacaksınız ama Adrian gibi içten çırpınarak söyleyen bir kadın sanatçı göreniniz oldu mu?Orhan Veli gibi Cemal Süreyya gibi şiir yazabilen kadın gördünüz mü?

    Kimse burada bana cinsiyetçilik yapıyor demesin, beni çok sevdiğine, hatta onu sevmemden bile çok sevdiğine inandığım biri vardı. noldu beyler terketti gitti. gayet de mutlu hiçbir sıkıntısı yok bana noldu? kalmadığım ders kalmadı, hayatım gibildi ölü gibiyim dıbına koyayım.

    kadınlar sevmez sevemez, sadece sığınabileceği bir erkek ister, parası olan az bi şey tipi olan erkeğe domalmaları en fazla 3 gün sürer.

    bu yüzden ben aşık olmayı bırakalı çok oldu o kızdan sonra en az 3-4 kız arkadaşım oldu(biraz bakım yapın beyler biraz da soğukkanlı olun kız bulursunuz.o cidden sorun değil kızları elde etmek basit bir pahalı kolyeye ayakta boşalabilirler... ).Ama unuttum mu hayır.

    kadınlar erkeklerin aşkını hak etmez sakın değer vermeyin sakın asla!

    haydi iyi geceler kardeşlerim.
    ···
    1. 1.
      0
      Seni çok iyi anlıyorum kap şukunu panpa
      ···
    2. 2.
      0
      Cok haklisin panap kadinlar erkeklerdrn daha duygusaldir ama bos duygusaldir erkeklerin duygulari sahte olmaz
      ···
   tümünü göster