/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 201.
    +7 -2
    Faşistlik italyan milliyetçiliğidir benim keko arkadaşım, Bu arada ırkçı değil Soycuyuz * kimsede seni sevmek zorunda değil amk k*rdü
    ···
    1. 1.
      -7
      Ozaman musluman degilsin
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        seni ilgilendirirmi ?
        ···
    2. 2.
      +1 -4
      Soycuymuş, hadi ordan. Irkçılık, bireyleri ırkı dolayısıyla ayırmaktır. Senin yaptığın gibi. Ayrıca faşizm italyan milliyetçiliği falan değildir. Aç oku öğren biraz ergen bozkurtçuk.
      ···
      1. 1.
        +3 -2
        Irkçı değilim dedikçe sen bana ırkçısın diyorum ya gib kafalı arkadaşım ırkçı değilim soycuyum sana burda Soyculuğun tanımını yapmakla uğraşmam girer internete bakarsın. Faşizm çıkış noktası italya dır ve sahibi ise mussolini dir. Nasıl bana Nazi diyemiyorsan Faşistte diyemezsin çünkü biri Alman diğeri italyan ırkçılığıdır. Ben Türkçüyüm tamammı liseli zamanla öğrenirsin kavramları
        ···
      2. 2.
        -5
        "Irkçı değilim dedikçe... " diye başlayan cümlene cevap olarak: Senin kendini nasıl tanımladığın önemli değil. Az önce ırkçılık yaptın. @0 kürt diye kendisine "kimse seni sevmek zorunda değil amk kürdü" demedin mi? Dedin. Yani onu kürt olduğu için ayırdın. Bu da senin IRKÇILIK yaptığının kanıtıdır.
        Bunun dışında, Faşizmin çıkış noktası italya olabilir fakat FAŞiZM kavramı bundan bağımsızdır. Senin dediğin 'italyan milliyetçiliği' iTALYAN FAŞiZMi olarak adlandırılır.
        ···
      3. 3.
        -1
        Milliyetçilik faşistlik olmuş vay amk
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster