/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +380 -78
    Beyler olay tamamen gerçektir.Bordo bereli filan deyince sosyal medya da bu adamları hulk filan sanıyosunuz diye dalga geçerler ama hulk bu adamların takunu yemiş şimdi olayı anlatayım.
    Beyler bordo bereli filan deyince sosyal medya da bu adamları hulk filan sanıyosunuz diye dalga geçerler ama hulk bu adamların takunu yemiş şimdi olayı anlatayım.
    5 sene önce ast subay meslek yüksek okulun dan yeni mezun olmuştum bolu komando okuluna da tıbbi cihazcı olarak olarak göreve başlamıştım. Bulunduğum tugay eğitim merkeziydi yani komando adayları en iyi askerler tarafın dan burada eğitiliyordu. Bu tabur da efsane jandarma özel harekat timi vardı bunlar pkk lıların korkulu rüyalarıydı resmen dağı taşı bu amk pkk lılarına mezar eder bütün inlerine girerlerdi. Bi gece ben nöbetteyken telsiz den helikopter alanına istenen tıbbi cihazları zütürmem istendi yanıma 3 asker alıp bütün malzemleri alana taşıdık gittiğimiz de bu dediğim adamlar dan iki tim bekliyodu ardın dan 2 helikopter indi ve bunlar komando yemini ettikten sonra binmeye başladılar helikopterlere bi tanesine nereye diye sorduğum da tebessüm ederek sınır ötedine dedi anladım ki temizliğe gidiyolar dı. Aradan 3 gün geçti bunlar 2 yaralıyla geri döndüler sonradan öğrendik 213 pkk lı temizlemiş bu iki tim. işte asıl olay şimdi başlıyo sıkı tutunun. Bi gece yine nöbetteyim nizamiye girişine simsiyah çakarlı bi jip yanaştı 2 askerle aracın yanına gittim içeriden üniformalı heybetli bi adam indi istihbarat subayıymış bu selamlaştık kendisini hemen albaya zütürmemi istedi ama albay evdeydi aradık geldi hemen şöförüyle taburun bütün rütbeli askerleri evinde dahi olanlar o gece tabura çağırıldı ve hepimiz konferans odasın da toplandık. Şimdi beyler istihbarat subayının ağzın dan konuşucam.
    istihbarat subayı: Evet arkadaşlar hepiniz sizleri neden buraya topladığımı merak ediyosunuz şimdi açıklıyım size geçenler de jöh timiz pkk nın ana damarına vurgun yaptı öldürdükleri arasın da pkk nın üst düzey sorumluları vardı o yüzden bi çok planları iptal oldu bi istihbarat aldık pkk en iyi adamlarıyla yarın gece bu tugaya sızıp operasyon yapan timi koğuşun da infaz edip videoyla tüm dünyaya progan da yapacak ama ben bunu engellemek için burdayım dedi ve ardın dan gür bi sesle... GiR diye bağırdı ve odaya 8 kişiden oluşan bordo bereli takımı girdi hepimiz şaşkındık subay evlere gitmek yok bu gece konuşulanlar burada kalacak siz işinize devam edin dedi hiç birimiz hiç bişey bilmiyoduk öylece işimize devam ettik. Sabah oldu bu bordolar spor sahasın da spora başladılar öğlen oldu bu adamlar hala spor yapıyo akşam 5 oldu saat bu adamlar hala deli gibi spor yapıyo yuh dıbına koyayım dedim. ipin koptuğu noktaya geldik sorguladığımız da şimdi pkk lının sözleriyle devam edicem.
    Terörist: Biz gece 7 kişi boş arsadan taburun tellerine yanaştık nöbet noktaları boştu rahat yer olduğun dan pek umursamıyolar sandık telleri aşıp askeri alana girdik biraz tepede olduğumuz dan tüfeğin dürbünüyle aşağıya baktığım da bi kaç asker spor yapıyo du gitmelerini bekledik aradan 1 saat geçti ama hala orada spor yapıyolar dı vurmaya karar verdik bunun için yaklaşmamız lazım dı sürünerek tepeden aşağıya indik yaklaştığımız da tekrar dürbünle bakınca alan da kimse yoktu ve etrafıma baktığım da bütün arkadaşlarımın kafası kegibti.
    Bu terörist bunları anlattıktan sonra delirdi zaten bu terörist şuan bile bi tımarhane de diye biliyorum. Olayın aslı bu bordolar içeri nereden sızcaklarını bildikleri için böyle tuzak hazırlamışlar bunlar öyle insanlar ki sabahın 5 in den gece ye kadar durmadan spor yapıp 2-3 dakika içerisin de kelle alan adamlar. Biraz uzun oldu ama sizlere anlatmak istedim sözlükte ordumuzu küçümseyen gavur dölleri de okusun da adam olsun az. Buna benzer bi kaç olay daha biliyorum ama içlerin den bitanesi hepinizi çok üzer benim bile aklıma geldikçe gözüm doluyo o yüzden onu anlatmam belki. Okuduğunuz için teşekkürler sayın panpalarım saygı değer binler.
    Zorunlu edit: Beyler ben bu olayı anlattım tamam eyvallah ama aramız da ki bazı muallakler yok bolu dan operasyona giden birlik mi olur yok ordan helikopter mi kalkar ulan yarram inmisin cinmisin yaşın bile belli değil oturduğun yerden koca zütünle Genel kurmay başkanı gibi bilmişlik yapıyosun.Ben biliyorum neden böyle konuştuğunuzu ırkınız sanırım o malum ırk olduğun dan yediremiyosunuz neyse şu resme bi bakın siz hele...
    http://fs5.directupload.n...mages/160125/xyiqvfp7.png Alın zütünüze girsin bolu birlikleri operasyona gidiyomuymuş öğrenin.Sanırım burda atıp tutanların bu resimle ağzına verdim. Diğer panpalar gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler diğer hikayeyi de anlatıcam.
    ···
   tümünü göster