/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 301.
    +74 -1
    -Irkçılık-

    Arkadaşlar her ne kadar siyahi bir başkanları olsa dahi, abd hala gayet ırkçı bir yer. Büyük şehirlerde bunu daha az hissedersiniz fakat orta ölçekli veya küçük şehirlerde bazen bu rahatsız edici derecede bellidir. Ben mesela türk olduğum için aylarca işsiz kaldım, yada iş görüşmesinden kovuldum. insanlar tarafından aşağılanmaya çalışıldım.

    Siyahilere karşı ise ön yargı bayağı fazla. Bu ise biraz iki ucu taklu bir mevzu.
    Uyuşturucu, kadın ticareti, silah işleri, mafya vs işlerini yapanlar genelde siyahlar ama bu yine beyazlar yüzünden.

    Adamlara o kadar az hak vermişler ki zamanında, adamlar da açlıktan ölmemek için suça alışmışlar. Benim olduğum şehirde doğru düzgün siyahi bile yok, çünkü adamlara iş vermiyorlar, ev vermiyorlar. Düşünün türkiyede sırf kürt diye birilerine ev verilmiyor, kıyamet kopardı aq. Amerikan ırkçılığı da ayrı bir gerizekalılık zaten, zamanında avrupada birbirlerini sken binler, burda birlik olmuşlar, diğer insanları sevmiyorlar. "Beyaz olmak" hala statü getiriyor bunlara, sonra da millete artistlik taslıyorlar siz gelişmemişsiniz bilmem ne diye.

    Donald Trump'u hepiniz duymuşsunuzdur, adam hitlerin reenkarnasyonu aq, ama zamanında hitlerle savaşan amerikada milyonlarca destekçisi var. Faşist kafadaki insanlar burda çok fazla. Geçenlerde 7 yaşında bir zenci çocuk, parkta tabancayla oynarken polis tarafından vuruldu, çünkü ırkçı oç'nin biri "parkta silahlı bir zenci var"diye polisi aramış.

    Buranın polisi ise önce vurur, sonra soru sorar.
    ···
    1. 1.
      +93 -2
      Burda da oskorlor cocok oldoroyor diye yakinir amk pkklilari
      ···
    2. 2.
      +30 -1
      Birde bize ırkçı diyorlar ırkını gibtiklerim.
      ···
    3. 3.
      0
      trump reise laf yok, adam başa geldi korona virüsü çıkaran çinlilere küsküyü verdi
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster