/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
  1. 1.
    +8 -6
    Edit: Filmi buldum beyler "it is a lie" panpamız the time machine(1960) olduğunu söyledi. Baktım o morlockları ve filmin atmosferini görünce hissettiklerimi anlatamam. Bu filmi izlediğimde bir haftasonuydu içerde annem ve babam kavga etmişlerdi ve babam televizyonu kırmıştı. Şuan boşandılar o gün 13 yaşındaydım şuan 20 yaşındayım. Yıllardır o filmi hep merak ettim aradım bulmaya çalıştım, bulamadım. Şuan o panpam beni çok mutlu etti. Filmi gördüğüm an nasıl hissettiğimi anlatamam belki de ilkokuldan beri bu kadar heyecanlanmamıştım. Filmi izlerken babamların kavga ettiği andaki sahne gelince o an hayatımda yine kötü bir şey olcakmış gibi hissettim ve tedirgin oldum. işte o tedirginlik benim için paha biçilemezdi. Çok kaliteli bir film 1960 yapımı olmasına rağmen günümüz filmlerine göre çok daha izlenilebilecek bir film. Teşekkürler inci sözlük teşekkürler it is a lie.

    ---

    Beyler bir film vardı yıllardır aklımda bundan yaklaşık 8 yıl önce digiturkte mgm channel vardı orda izlemiştim. Yıllardır bulamıyorum bulana 50 tl paypal hesabımdan yollayacağım. isterseniz sözlüktende yollarım. Yollamazsam şerefsizim. Film hakkında hatırladıklarım ;

    -insanlar ve bir tür yaratıklar vardı, yaratıklar gorile benziyolardı böyle karanlıkta yaşıyolardı siyah ve iki ayak üstündeydiler, konuşamıyolardı.

    -insanlar ormanda yaşıyolardı, yemyeşil.

    -insanlar çıplak geziyordu, sanki dünyanın ilk zamanları gibiydi ama temizlerdi. Adem ve havva muhabbeti olabilir ama başka insanlarda vardı bunda.

    -Yaratıkların gözleri karanlıkta kırmızı oluyordu

    -Derenin kenarında bir çok çıplak insanın yattığını hatırlıyorum ve bu yaratıklar bunları kaçırıyordu gibi bir muhabbet vardı.

    -Film renkliydi ve insanlar ağaçlardan topladıkları meyveleri yiyolardı. Başrollerde sarışın süt gibi bir kadın vardı.

    -Bir de bir kuyu vardı.

    Ödül konusunda ciddiyim. Belki de bir ilkim.
    ···
   tümünü göster