/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +26 -2
    bende işe yaramadı
    ···
    1. 1.
      +35 -1
      ss at bakalım ne hatası aldın panpa ? ?
      ···
      1. 1.
        +1
        La olum 1 ay çekmesek sonra çeksek sarı döl (bayat) çıkıyor. Bu da bilimsel bir araştırma ki onada gerek yok 1 ay cekmeyin sarı döl çıkar.

        Buna ne diyeceksin ?
        ···
      2. 2.
        0
        Hadi bunu da aciklayin atayizlar
        ···
    2. 2.
      +17
      Dollenme olabilmesi icin spermin regl doneminin baslangicindan itibaren 14-15 Gun sonra rahime girmesi gerekir eger regl donemi bittigi gibi bu ise kalkilirsa muhtemelen basarisiz olunacaktir ve rahime dusecek yumurta zaten bellidir daha anne adayi dogmadan once o yumurta orada olusmustur yani kadinin cinselligi birakmasiyla hicbir sey degismez dogada hicbir sey tesaduf degildir hersey bilime uygun ve allahin yazdigi gibidir
      ···
    3. 3.
      +4 -7
      şuraya koyayım üstte dursun.

      bu kadar boş bi yazıyı daha önce okumamıştım, tebrikler. şunu belli ki düşünmemişsin. bir aile, evladını tipine göre gözünde büyütüp küçültmez. bir anne için çocuğu gayet yakışıklı, kızı gayet güzeldir. akıl sağlığı yerinde bir baba için de keza öyle. günden güne şekilciliğe, dış görünüşe, tipe önem verilen bu gibik dünyada, bırak aileler çocuklarını tipine göre yargılamasın da " sağlık bi evlat nasip edilsin yeter " mantığına sahip olsun. neymiş, yakışıklı oğlum, dünya güzeli kızım olsun bu yüzden ciks hayatımı düzene oturtayımmış. bu nasıl bi kafa dıbınakoyim. şekilci pekekent seni, dünya üzerinde insanlığa yararlı, faydalı fakat dış görünüş açısından bi gibe benzemeyen belki yüzbinlerce, milyonlarca insan geldi geçti. bu adamların zerre değeri yok muydu be pekekent seni? dıbınakodumun hıyarı. beni hasta etme, gibtir git burdan.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster