/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8
    Evet beyler finallerin bitmesiyle ve büte ders bırakmamın vermiş olduğu rahatlıkla günde 8- 9 saatimi ayırdığım menajerlik kariyerime geri dönmüş oldum. Fakat bu oyun beni içine çektikçe dış dünyadan uzaklaşarak sosyalist özelliğimi yitirmeye başladım bile. Sevgilime söz vermişim şu gün buluşalım özel bir şeyler yapalım diye. Mk bu huurla sözleştik çıkacaz dışarı 40 dakikada hazırlanır en ufak bişey için. Vakit geçirmek için geçtim fm ye ramon sançez pijuan da kral kupası yarı finali yapacaz takımı mental olarak hazırlamam gerekti. konuşmayı yapıp fişek gibi gönderdim sahaya goçeroları.

    Genelde tüm maçı izler pozisyonları analiz eder manyakça ruh hallerine bürünürüm. maçın ilk yarısı bitti, 2-2 berabere kaldık barçayla. Bi baktım mk telefona 12 kere aramış huur. Sonrada cevap yazmayınca olay bitti gibisinden gibimsonik mesajlar atmış

    Evet sevgilim olduğunu unutmuştum o an. iyice düşündüm gönlünü alsam mı diye. Düşünürken sevilla başkanı beni aradı teselli felan ediyo boşver pnp zaten huurdu diye. Taraftarlar koreografi felan yapıyo, takım kaptanı Mitrovic Karı ayarlamış bunu gibersin artık diyo. Gözlerim yaşardı ve karmaşık duygular içinde oyuna deva ettim.
    ···
   tümünü göster