/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +1 -1
    Kendini geliștirmemesinden rahatsızım. Yıllardır șu sözlükteyim eskidende aizennn isimli hesabımla 4.nesil olarak buradaydım. Buralar liseli kaynamıyorken yani. Burada bașlıklara bakıyorum yani siyasal tespit yapacağım diye saçmalayanlar var,bir tak bilmeyen bir kesim var ki bunlar çok tehlikeliler her șeyi bildiklerini sanıyorlar. Sözlük tam bir endüstri meslek havasında.Az kitap okuyun, internetten araștırın bir fikriniz olsun,bir ortama girince her konuda söyleyecek bir șeyiniz olsun.

    Ben öyle muazzam yakıșıklıp biri değilim. Ortalama üstü tipe sahibim ama ortamlarda o yakıșıklı elemanları eleyebildim, param var evet ama bunla değil çünkü insan çaba isteyen șeyle övünmeli.Ben kültürümle, zekamla yendim o çocukları.ve insanlar benimle muhattap olmak istediler.En basitinden bilgili olmak burda ișinize yarıyor.

    Kızlarada iki çift lafım var. Sizinde bazılarınız muazzam cahil. Geçen konuștuğum kız mesela dünya güzeli bir kız bakmaya kıyamazsın.ama tam bir kültürsüz. Müzik zevki poptan ibaret, film izlemez, kitap okumaz, hayatında 1 2 ressam bile tanımamıș,1 tablo ismi bilmiyor.Bu insanlar ne konușabilirsin șimdi ? Ben sıkılıyorum șahsen ve hoșlansakta birbirimizden olmayacak biliyorum.Ben yapamam kültürsüz insanla.

    Son olarak arkadașlar demem o ki,okuyun, bilgilenin.Dünya, tarih çok büyük her yerden bilmediğiniz bir șey çıkıyor. Okumak öğrenmek güzeldir. Asla bırakmayın.18 yașında bir kardeșiniz olarak yegane önerim budur.
    ···
   tümünü göster