/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +103 -23
    bilen bilir beyler bitcoin diye bi sanal para birimi var, bu olay ilk çıktığından beri, sıkı takipçisiydim ben bitcoinlerin ve iyide para kazandım bu olaydan. ancak normal piyasalarda alış-satış yapmak karı azaltıyor. çünkü araya transaction broker dediğimiz aracılar giriyor ve bu binler parayı cebe indiriyor. benim deep weble tanışmam ve kullanmam bu sebepten ötürüdür. ancak ben bu işe paramı (yüklü miktar)ve zamanımı yatırdığımdan haliyle her şeyini araştırdım bu deep web olayının. o yüzden bilgim ortalamanın çok üstündedir diye düşünüyorum. zaten bilgin olmassa bütün paranı çalarlar orda...

    öncelikle, aranızda ilgilenenler illaki vardır, ancak üst düzey ingilizcesi olmayan adamın buralarda icraatta bulunması imkansız başta bunu söyleyeyim.

    deep web'e her merhaba diyen "tor browse indir kanka" ile yeni hayatına giriş yapar ancak gezginlerden indirdiğin bu uygulamanın ne kadar güvenilir olucağını sanıyorsun dediğinden kızarlar. tor sadece giriş seviyede kullanılmalı bu bir.

    deep webin google ı yoktur. linkler karmaşık sayı ve karakterlerden oluşur. bu yüzden linkler başka internet sitelerinde mevcuttu. ancak yapılan başka bir hata daha var hemen onu söyleyeyim. tor indiren arkdaşlar, google chrome'da deep web linkleri diye google latıp belli sayfalara ulaşıyorlar. gerçekten şaka gibi :D tabiki deep web seyahati bu kadar kolay olamaz.

    sonuç: tor ve google linkleri ile yola çıkan arkadaşların "anonymus" olma ihtimali yok. yani olurda bunları yapıp illegal bişeyler yaparsanız internette zütü kestirirsiniz, kimliğiniz ortaya çıkar(çocuk ferresi, uyuşturucu alım-satımı)

    bir örnek vereyim, deep web e yeni yeni takıldığım zamanlar olayı anlamaya çalışıyorum. video izledim bi tane, altına da yorum yaptım. aradan zaman geçti o videoya geri döndüm biri bişey yazmışmı benim yorumumla alakalı diye(bildirim alma durumu yok panpalar)
    elemanın teki benim yorumun altına

    "gerçekten zeka ürünü bir yorum Mr. xxxxx(soyadım)" yazmış
    dondum kaldım amk. hiç biyerde hiç bi şekilde soyadımı paylaşmamıştım. bütün browserları sildim modemi yeniledim. 1 hafta internete girmedim bu olaydan sonra

    daha söylenecek tabiki çok şey var deep weble alakalı ama ben bir giriş yapayım dedim. entry çok uzadığı için bi sonraki entry de kendi deep web maceramı ve nelerle karşılaştığımı nelerin mevcut olduğunu anlatıcam. bu arada sorularınz varsa sorun

    edit:3 entry de bitti beyler, detaylı anlatmamı istediğiniz başka konu varsa başka bir etry de anlatayım

    edit2: 1 entari daha giriyorum la 4. sayfada falan olur heralde hadi gömdüm
    ···
   tümünü göster