/i/Devlet

  1. 1.
    +12
    bol bol eksileneceğimi biliyorum çünkü burası ortadoğuluların mesken edindiği bir platform. ortadoğuluysa acıtasyonu sevdiği için yazdıklarım hoşlarına gitmeyecektir.
    şimdi birisi ölüyor. ülkenin en köklü, aynı zamanda en haysiyetli ailelerinden bir adam hayatını kaybediyor. adam zengin. üretim zengini. ülkeye verdiği katkı ortada. ülkedeki milyonlarca insana ekmek yedirmiş bir aileden bahsediyoruz. istihdam dediğin şey öyle kolay olmuyor. hadi kolay oluyor desen, her çalışanını memnun edemezsin, bir şekilde bir yerden açık verirsin. ancak koç holding bünyesinde çalıştığında maaşını da tıkır tıkır alacağını da, iş güvenliğinin de türkiye şartlarının epey bir üstünde olacağını da bilirsin. ülkenin gelişiminde direkt pay sahibi olmuş bir insanın ölümüne pek tabii ki üzülür insanlar. ancak yaşı ya da zekası bunu anlayabilecek kapasitede olmayanlar ortadoğu acıtasyonuna başvurarak "bunca şehit veriyoruz, mustafa koç'a mı üzülüyorsunuz" diyebiliyor. ne alaka amın oğlu? ulan nasıl bir bağlantı kurdun ikisi arasında?
    bizim ülke nedense anadolu çomarı tipindeki zenginleri daha fazla bağrına basar, tuhaftır. adam milletin hakkına müdahale eder, maaşının üstüne yatar, vizyonsuzluğuyla ülkenin resmen anasını giber, ama sırf anadolu ağzıyla konuşuyor diye yeni yetme bu zengin tip el üstünde tutulur. bu yüzdendir koç ailesinden nefret eder bu ortadoğulu acıtasyona bayılan güruh. şunların içinden tek bir tanesi koç holding bünyesinde çalışmaya başlasa anlayacak amk da onu da beceremez, anca konuşsun sözlükten. tam bir yeni türkiye gençliği işte. ülkeye ne verdin diye sorsan züt deliğini açıp gösterecek olan tipler gelmiş üretim zengini koç ailesine sırf zengin diye vurmaya çalışıyor dıbına koyayım.
    ···
   tümünü göster