/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +1
    Eksileyin gecin amk bi komunizm yok baskalarinin gorusune saygilidir falan hikaye. Gordugum komünistler biri türke laf etse sesini cikarmaz ama kürde laf gelince cildiri(komunist Türk).Aynı zamanda devlete karsi olsub onu destekler bu kürt faşizmi bile olabilir.Her zaman devlete karsisin ne yapmaya calisiyon sen ben devrim istiyorum der devrim kanlı olur der. Devrim gelince komünist yönetim olunca devleti sevecem der. Ulan geri zekalı ozaman sen boğnazsın sen baskasinin goruslerini kabul edemiyorsun kendi istedigin gibi yonetim olmazsa insan olduruyorsun sonrada kana silaha karsiyim diyorsu.Bir ulkucu akpli bazı chpliler belki devletin yonetim seklini begenmez ama gelipde kanlı devrim diyip gözü kanla donmus bi hayvan olmaz. Soyle bakalım ülkücü bağnaz sen mi ? Ülkücü mü sığ düşünüyor sen mi ?
    Bu komünistler o kadar boğnaz ki koyu komünist bir arkadaşım var.Bi gün başkanlık sistemine geldi konu şöyle güzel böyle güzel anlatıyor. Evet güzel dedim o zaman recebi de bu konuda destekliyorsun dedim durdu düşündü cevap yok oda baskanligi destekliyor dedim destekliyormusun dedim yok dedi niye dedim o receo diye dedi. Adamdaki sığ düşünceye bak yalanda bulamadı içindeki o karanlık dışa çıktı.Bu tanidigim komunistlerin kendi görusleri dogru ülkücü falan bunlat bise bilmez bilgisiz falan fistan. Kendini bir sey sanarlar. Bunları fazla önemsemeyin hem komünizm mi kaldı amk Sovyetler birligi dagildiktan sonraki zamanda 22 tane komüst ülke vardi simdi 4 tane oda tam bile degil.
    ···
    1. 1.
      +1
      Benim savaşım Faşistler'le değil. Bizzat Burjuvazi ile. Devrim kanlı olur ama kanı akacak kişiler halktan değil Burjuvazidendir.

      Vatan haini değilim. Vatanımı sözlükteki çoğu yazardan fazla seviyorum. Diğer Komüniklerin yaptığı faşistlikte gibimde değil.

      Karşındaki görüşü ezmeye dayalı bir yazı. Dikkate almak istemezdim ama 2-3 kelam ediyim dedim.Ben sığ görüşlü bir insan değilim.
      ···
   tümünü göster