/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +41 -14
    En büyük avantajı da bir Türkçü veya bir Ülkücü görünce zütümüzü ayırır ve gib beniiiiiii diye bağırırız. Gerçekten çok zevkli. Bazen 2 yannan birden yiyorum hem Polis hem Milliyetçi hep beraber bir dalıyorlar zütüme, değme keyfime! Sizde bir oruspu çocuğuysanız hemen komünist olup büyük Taşşakların zütünüzde şap şap diye çıkardığı sesleri dinleyerek zevkten dört köşe olabilirsiniz! Kahrolsun foşikler, yaşasın foşik yannanları!
    ···
    1. 1.
      0
      Peki neden 6. filo gelirken sesinizi çıkarmadınız vatanperver Türkçü Turancı vatansever bozkürklü kandaşlarım?

      Komünist Deniz sesini çıkardı ama. Sonra onları dövdünüz. Amerika için kendi ırkdaşlarınızın da aralarında bulunduğu insanları öldürdünüz.
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Azerbaycan Türk'ünü neden katledelim değişik? Stalin ülke bütünlüğüne tehdit olarak gördü astı kesti.Şimdi bunu neden Komünizm'e bağlıyorsun?

      Nihal Atsız gibi gerçek dava adamlarını aklından dahi geçirme. Bütün Türkçü-Ülkücü adamlar bir Atsız kadar olamadınız. illa iktidar mı olman lazım ses çıkarmak için?Gel solcularla birlikte vatanın için eylem yap. Sesini duyur. ikiniz de vatan evladı değil misiniz?

      Türk polisini öldüren Gezmiş neden yakaladığı bürokratları öldürmedi o zaman? Bütün ülkede kırmızı alarmla aranan adam bürokrat kesmekten mi korkacak? Filistin'de aldığı hava ve kara eğitimlerini almasaydı nasıl kendini savunacaktı? Ermenileri bir yere yerleştiren yoktu. ittihat ve Terraki zaten onların yaşam alanlarını gerektiğince daraltmıştı.

      Mahir Çayan ve Deniz gibi kimseler bu fikirleri uygulamak uğruna kendi halkı tarafından asıldı.
      ···
    3. 3.
      0
      Komunistlik asla var olamayacak cunku her gun kapitalizm bir adım daha öne gidiyor pampa ama seviyorum senin gibi adamları bir sürünün pesinden gitmektense git bildigin gibi yaşa ama cep telefonu bilgisayarlarda bile kapitalist rejim uygulanabiliyor ve belki kullandigin ya da yedigin ictigin birsey kapitalizm icin bir briket daha demektir. saygılar komunist
      Not:komunistim ama biraz farklı galiba düşüncelerimin teorisini ayarlayıp tez cıkarip isim koyup bende farklı bir dalda komunist olabilirim
      ···
    4. 4.
      +1 -2
      Şimdi sakinleş.

      Deniz, senin dediğin gibi asan, kesen, giben bir adam olsaydı o bürokratların hepsini ip gibi sıraya dizer Enternasyonel Marşı'nı tersten okuturdu. Anlatmaya çalıştığım bu.Deniz isteseydi ülkenin her yerinde bomba patlatırdı bundan kolay bir şey yoktu.

      Adamlar defalarca savunmaya çalıştı Kollektifler kurdular, Türk işçi Partisi'ni kurdu adamlar. Fatsa Komünü'nü duymadın herhalde hiç? Terzi Fikri'yi de duymamışsındır sen. Hepsi katledilip kapatıldı.6. Filo Türkiye'ye göz dağı vermeye kalkıp istanbul'da demir attı diye mürettebatı attık denize.Ülkücü-Dinci adamlar da gitti Amerikalı yerine bizi vurdu. Bunu nasıl inkar edebilirsin? Vatanperver olanlar orada Sol kesimdi. Deniz'di, Mahir'di.

      Sonra başlarına ödül kondu bunların. israil başkonsolosunu kaçırıp suçlarından dolayı öldürmek mi terör yoksa Nato'dan esir adam alıp muhtarın evine saklanması daha sonra kendi ülkesinin top atışıyla züt kadar yere 50-60 kişi saldırması mı?

      Atatürk bu lafları dediyse neden Lenin'le mektuplaştı? Neden ismet inönü Moskova'ya gönderilip Stalin'le birlikte Enternasyonal Marşı'nı Kızıl Meydan'da söyledi? Komünist düşmanı bir insan başbakanına git marşlarını oku der mi?Peki neden Taksim Anıtı'nda bir Komünist elçi var?Sen bilir misin bilmem Lozan Antlaşması normalde tamamlanamamış bir antlaşma. Lenin, eğer imza atılmayacaksa savaşta Türkiye'nin yanında kayıtsız şartsız yanında olacağını ve her türlü maddi ve lojistik destek sağlayacağı sözünü vermiştir. Tamam bu politik bir taktik olsun peki neden bu Lenin gizli antlaşmalara uyup Boğazlara konmak yerine ortaya çıkarıp dostluk yaptı bize?

      Ya da neden Sovyetler'in yardımını kabul etti bu adam? Neden Komünist bir şair olan Nazım Hikmet'i yanına aldı? Daha sonra bu adam Bolu'da öğretmenlik yaptı.

      Azıcık idrak et.Komünist düşmanı olan bir adam neden Batı ile değil de Sovyetler ile arasını iyi tutsun. Manyak mı Mustafa Kemal?

      Emperyalizm'e karşıyım. Ermeni-Azer Türkü kavgasında oturup adil bir antlaşma yapılması taraftarıyım ve koyu bir PKK düşmanıyım.

      Saçmalayan sadece sizsiniz.
      ···
    5. 5.
      0
      Neyse. Boşuna geveledim seninle. Anlamıyorsun hala.
      ···
    6. 6.
      0
      Ney işime gelmedi? Anlamıyorsun arkadaşım. Zaman kaybısın sadece.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster