1. 1.
    +55 -108
    orjinal başlık: ekşi sözlüğün huur çocuğu olmaması

    açıklasana neden huur çocuğu? sen hiç girdin mi ekşiye? nasıl insanlar olduğunu nerden biliyosun
    onlar kaç köy okuluna yardım yaptı lan. kaç tane küçük çocuğu sevindirdi? devlet onlara kitap kalem almazken ekşi sözlük gönderdi lan o çocukların ihtiyaçlarını. kanserli, ameliyat olması gereken, ilaçları yurtdışından ithal edilen küçük çocuklara yardım etti lan bu adamlar. ha sen hala diyorsan bu adamlar huur çocuğu. eyvallah derim.

    ha ayrıca şöyle bi konu var. senin şu an saatlerce takıldığın, entryler girip eğlendiğin bu sözlük var ya, ha burası 2009 yılında ekşi'den gelen yazarlar ile oluştu. burada ne biçim taşak muhabbetleri döndü sen bilmezsin, önüncüsün muhtemelen. ha nerden mi biliyorum, bi bak bakalım nicklerin çoğu neden önüncü . çünkü gittiler olm o efsaneler, birinci nesiller. yeniden ekşiye döndüler. sen şimdi bu adamlara huur çocuğu diyorsun da bu huur çocukları olmasaydı inci diye bir yer olmayacaktı.

    bu adamlar da kürt falan değil ha, kulaktan doğma bilgilerle hareket etme. incide nasıl kürt varsa, ekşide de o oranda var. bazı gavatlar adamları kötülemek için adını kürde çıkarıyor. yazık

    ha unuttum sen bilmezsin buranın adı o zamanlar inci değil zeykur sözlüktü. sonra sizin zütünü yaladığınız bin serkan, sözlüğü üzerine alıp ismini inci yaptı. şu an ekşiciler sayesinde para kazanıyo bu adam. adamcık. amcık

    edit: normalde editlemeyecektim ama ne kadar çok kürt dediniz. kaç yıldır ekşide okurum düzenli olarak, ayrıca burada da yazarım. arada bir kaç kişi çıksa bile ben hiçbir zaman ekşiyi kürt ve türkiye cumhuriyeti'ne aykırı söylemlerde bulunan bir sözlük olarak görmedim. burada yargısız infaz yaparak LiNK VERMEYEREK beni ve ekşiyi kürt bellediniz. yazıklar olsun, şu at gözlüklerinizi çıkarın artık. ayrıca bu sözlüğün daha %80'i reşit bile değil. bu yüzden senin arkam olsun diye ülkü ocaklarına giden liselilerden hiçbir farkın yok.
    (bkz: inci sözlük başlık sorunsalı)

    edit 2:bu başlıkta kimseye eksi vermedim. ancak kendini haksız olduğu yere haklı çıkarmaya çalışanlar hunharca eksiledi. diyecek bir şey bulamıyorum.
    ···
   tümünü göster