/i/Devlet

  1. 1.
    +108 -14
    http://i.hizliresim.com/rZyZm7.jpg
    Her fırsatta kendisini sırtından vuran , her çamura saplandığında üstüne taş bağlayan etnik unsurlar için asli unsuru olan Türklere her türlü haksızlığı yapan devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Gaziler açlıktan ölürken soğuktan donarken ve her türlü sefaleti çekerken , teslim olan teröriste dükkan açan bir devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Kendi gazisine açlık sınırının yarısı kadar maaş verip , doğuda PKK ' lı olduğunu hiç çekinmeden söyleyen halka her ay kaymakamlık önünde para dağıtan devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Ömrünün baharında bir bacağını Hakkari dağlarında bırakan bir gazi'nin protezine haciz koyan ancak Etnik süprüntülerin yaptığı türlü vandallığı görmezden gelen bir devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Türk köylüsü Anadolu yaylalarında fakirlik ve yoksulluk içinde yaşayıp evladının cenazesi avluya geldiğinde Vatan Sağolsun derken Doğu'da her türlü savurganlığı yapan devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Türk genci okulunda sırf istiklal marşında ayağı kalkmayan bir etnik süprüntüyü hırpaladığı için eğitim hayatı bitirilirken okusun diye gönderildiği okulda her türlü örgüt propagandası yapan etnik süprüntülere göz yuman bir devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Vatan için 20 yaşında , çocuk yaşta evladını toprağa elleriyle vermiş bir Baba'ya karaktersiz , Binlerce Türk gencinin kanına giren bir şarlatana Sayın diyen bir devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Fakir Türk çiftçisinden vergi adı altında gaspettiği paralarla Cezaevinde ki teröristleri besleyen bir devlet Türklerin devleti olabilir mi ?

    Adı yalnızca gölge olarak Türkiye Cumhuriyeti olan bu devlet bir Türk devleti değildir.
    ···
   tümünü göster