/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +10 -1
    komunızm bir hastalıktır
    ···
    1. 1.
      -5
      Çocukların rüyalarında gördüğü birer hayaldir(!)
      ···
    2. 2.
      +3
      Helal et panpa

      Ulan huur çocuğu bu gibik komünist stalin benim Atalarımı (ahiska turkleri) sürgüne yolladi neden ben bu gotvereni takip edeyim !?
      ···
      1. 1.
        +1 -4
        Çünkü ataların yaşadığı devlete ihanet etti. Yani vatan hainleriydi. Tıpkı PKK, ASALA gibi.
        ···
      2. 2.
        0
        La sovyet onur nişanı alan nogaylar neden ölüm cukurlarina atıldı neden tum nükleer santraller rus kopeklerenin yaşamadığı yerlere yapıldı
        ···
      3. 3.
        0
        Hiçbir şey durup dururken yapılmaz.Bu katliamların hepsini de Komünizm'le bağdaştırılamaz.
        ···
      4. 4.
        +1
        Lan o topraklarda binlerce yıldır Türkler yaşıyor ve Türkleri sürgün edip katlediyorlar, Kırım Tatarlarını özellikle yok neymiş bölgeyi teslim etmişler, ne kadar saçma komünizm de sen silahlanamazken üstelik dünyanın en kalabalık ordusu varken o adamları kendi stratejik hatalarını o insanların üzerine yıktılar. Türkistan kelimesini yasakladılar. Türklerin soyu Ruslardan geliyor diye Rus gomünist tarihçiler yalan attılar. Çok şükür Orhun Kitabeleri Moğolistan toprakları içerisindeydi de Sovyet tankları oraları yıkmadı. Türk komünist olmaz atalarına ihanet etmiş olursun özellikle de Atatürk'e komünizm ile ilgili bir sözü bile vardır. Zaten sizde bu pkk nın arkasında durarak güçlendirdiniz.
        ···
      5. 5.
        -1
        Yoldaş General Stalin topraklarına el konulmasına izin veren ve cepheden kaçan her askerin bir vatan haini olduğunu, uyarılara rağmen hala bu tutumda kalan kadın, çocuk ve erkek demeden infaz edileceğini Kızıl Meydan'da vurgulayarak söyledi.

        Kruşçev'in de Stalin'den bir farkı yoktu. Yaptıkları her şeyin bir hata olduğunu kabul etti ve işi geri dönülemeyecek boyutlara getirdi. Sadece Türk'ler değil, Doğu Avrupa'da yaşayan Polonyalı, Litvanyalı, Macaristan'lı yoldaşlara da aynı asimilasyon uygulandı.

        Kruşçev'i sana savunmam fakat bunu Komünizm ile bağdaşlaştıramassın. Manifesto'da ''Türkleri katledin sonra Ruslar'dan geldi diyin xdxd'' yazmaz.

        Edit:Atatürk ve Komünizm'i yukarıda bir yerde anlattım.
        ···
      6. 6.
        0
        Benim dedem vatan hainliği yapmadı (gerçekten dedemden bahsediyorum) ayrıca din özgürlüğü varsa neden rusyada o zamandan bu zamana hala din özgürlüğü düzgün yok neden ben ateistim diye boynunda kartla gezdirdi hani ırkçı değildiniz? Madem insan olmak herşey için yeterli de kimseye saygınız yok insanın görüşüne göredir de neden 3 komünist birleşince bir ülkücüyü görünce faşist diye dövdünüz? Neden ülkenin bi gibe yaramaz kısımları hep siz oluşturuyosunuz? Hem devrim diyip hem iyi ülke diyip neden ya kürtleri sevmiyosunuz veya savaşmayın diyosunuz Atatürk menemeni yakmamışmıydı 1Türk komutan öldü diye siz neden barıl diye zütünüzü yırtıyosunuz? Madem Atatürk severdiler neden milletini sevenlere ırkçı dediler? Atatürk Türk Tarih kurumunu açmamışmıydı? Anarşistler tüm kanunkarı yok saymaktı kanun olmazsa elbet bu insan öldürmeler dahada artacak şiddet artacak o zaman neden hem anarşizmi övüp sonra şiddet sınnseöimdir diyosunuz? Madem bilginiz çok saygılısınızda neden ülkücülere demediğinizi bırakmıyosunuz? Ataların dediğin kişi ister iste ister isteme gibe gibe seninde atan. sen kendi atanı sevmezsin ben yapmadım neden gurur duyayım onunla dersin de ; eski komutanları yüceltirsin nasıl iş yaparsın lan sen cevapla bunları tek tek
        ···
      7. 7.
        0
        Deden, Stalin'in dediklerine karşı geldiyse vatan hainiydi.Bu Komünizm'e göre değil, Sovyetler'e göre alınmış bir karardı.
        Din konuları derin konular. Stalin din istemedi diye Komünizm'e tak atıp durmayın.
        Ben ateistim diye boynunda kartla gezdirme halk efsanesi. inanmayınız.
        Benim bütün görüşlere ve dine saygım var.Tek tak attığım sistem de Kapitalizm'dir ki özel mülkiyete islam'da karşıdır.
        Nasıl iran'da uygulanan Şeriat islam'ın görüşlerine bağdaşlaştırılamayacaksa sizin de böyle her solcu-sağcı kavgasında görüşlere bağdaşlaştıramassınız.
        Ülkenin gibe yaramaz kısmı diye bir şey yok.
        Ben Kürtler ile savaşmayın diyorum.PKK ile değil.PKK'da sadece Kürtler yok. Vatan hainlerini dilediğinizce gibebilirsiniz.
        Ben Barış taraftarıyım çünkü savaşla bir şey çözülemeyeceğini tarih sayfalarında rahatça görebiliriz. Terör örgütleri bu genellemenin dışında tutuyorum.
        Mahir Çayan ve Deniz Gezmiş Kemalist'di.ibrahim Kaypakkaya Kemalizm'i Faşizm olarak gördüğü için yaka paça kovdular zaten.
        Anarşizm bütün otoriteyi reddeden onun yerine barışsever ve herkesin istediği hayallerin peşinden koşabildiği bir dünya düzeni, bunun için ise silaha davranmalarını düşünen bir sistemdir. insanlığı anka kuşuna benzetirler. Yeniden doğmak için önce öldürülmelidir. Daimi barış için savaş olacaksa ben bunun uğruna savaşırım.
        Ülkücülere laf atan yok. Hüseyin Nihal Atsız'ı da çok severim.
        Ben kendi atamı zaten seviyorum. Seviyorum diye de göklere çıkartmak zorunda değilim.
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster