/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    Kardeşim şimdi hemen polise gitsin onlar hastaneye yönlendirecek oradan rapor alırlar adam tecavüzden yargılanır muhtemelende davayı kazanırsınız ama daha da geç kalmayın çünkü hastane raporu için ne kadar süre gerk tam bilmiyorum bunu tıpçı arkadaşlar bilecek.
    Birde davanın selameti için daha gecikmeden gidin polise zaman geçtikçe alehinize zaman işler. Kız polise durumu anlattıktan sonra ailem öğrenmesin desin gizlilik talep etsin dava gizlilik içinde görülür böyle içiniz rahat olur.
    Birde bu durumu adamın karısı öğrenip boşanma davası açtı mı kesin boşanır ve tazminat alır adamın karsı kısaca adamı sağlam gibersiniz.
    Eğer şimdi gitmezseniz bu tip adamlar bir daha yapar kızı metresi haline getirir birde kızın videosunu çektimi kız ömür boyu adamın kölesi oluryani şimdi çekinirseniz ömür boyu çekinmek zorunda kalabilirsiniz.
    Olayı daha ayrıntılı anlatırsan daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım.
    Birde kız bakire miydi önce yani bu ilk ilişki mi oluor hangi amaçla gitmişti adamı nereden tanıyor gibi daha ayrıntı olursa dava seyri hakkında yardımcı olmaya çalışırım önden tahminler yani yaslar çerçevesinde.
    ···
    1. 1.
      +1
      adam haklı panpa hızlıca polise gidin
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa adamin bela olacagini bende tahmin ediyorum ama kiz soku atlatamamis durumda hala. Cok ustune varmiyorum dedim ya zaten benden baska bilen yok bende ilimli davraniyom. Doktor bozuntusu ailende sende yıpranirsiniz polise gitsen ordan tekrar bi yere gindercekler muayene icin, resimlerini cekicekler falan bir suru zirvalamis kendi yolunu bulmaya calisiyor dikerim demis. Bakireydi. Kiz iyice sinmiş durumda zaten cekiniyor adam yuzunden, polis kimseye bisey yapmiyor bana mi yapicak diyo bide doktor 20 yasini gectigin icin seni ciddiye almazlar vs demis ikna olmasi zor
      Detaylari pm olaraj atiyorum Teşekkürler panpa
      ···
   tümünü göster