/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +62 -1
    Part'2

    Kadınlar kovalanan olmaktan bıktılar. Akılları erer ermez zaten başladı onların kovalanan olma süreci. ilk başlar eğlenceli geldi tabikide. Lakin saf olunca yedigi Tonlarca darbe onlar değiştirdi. hata yaptılar çok büyük hatalar. Sonra Bıktılar beyler. Uyandılar. Sizde kovalamaktan Bıktınız. erken bıktınız hemde. Bakmayalım böyle sanal ortamda dal daşşak yardıranlara. Aslında bir çogumuzda utangaç çocuklar. özgüvenlerini kendi elleri ile Törpülemiş çocuklar.

    Peki kendimizi kovalayandan kovalanan pozizyona nasıl sokacaz onuda anlatıyım. Aslında çok basit bir yöntemi var. O kadar basit o kadar kolaykii beyler. Cinselligi hayatınızdan çıkarır çıkartmaz artık kadınlara ihtiyacı kalmayan adamlar oluyorsunuz.

    Direk bu sefer beyin böyle davranmaya yavaştan yavaştan alışıyor. Sonrası nemi ?

    Sen tanıştıgın amlıya sana ihtiyacım yok mesajını verdiğin ve sürekli bu mesaj sürdügünde Bu amlı dostumuz Sana karşı çekim hissetmeye başlıyor. gittikçe günden güne büyüyen kocaman olan elgen olunamaz bir çekim. Çünkü sen ona benim sana ihtiyacım yok mesajını verdin. oda hayretler içinde acaba nedenki sorusuyla günden güne senle daha çok meşkul ediyor zihni.
    ···
    1. 1.
      +26
      hehehe (: panpa bahsettiğim azğınlık abazanlık. korkma kanında yoksa kimse seni muallak yapamaz. Kendine güvenmez gibisin (:
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      kardeş kusura bakma da ulan gavat şu cümleleri düzgün yaz bari noktalamayı geçtim artık elgen ne lan engel yazacaksın çok basit
      ···
   tümünü göster